KKR Kahramanı Rinku Singh, Haberler’ye “Aile Borçluydu, Sorunlar Artık Bitti”

Leila

Global Mod
Global Mod
Hindistan Premier Ligi (IPL) 2023 sezonunun buluntularından biri de Kolkata Knight Riders’tan Rinku Singh oldu. Vurucu, savunan şampiyon Gujarat Titans’a karşı maçın son beş topunda arka arkaya 5 büyük bir altılık attı ve maçı kendi adına tarihi bir şekilde kazandı. Rinku’nun adını destansı kovalamacalar kitabına altın harflerle yazdırmasıyla maç lig tarihine geçti. Haberler ile yaptığı bir sohbette Rinku, performansından mütevazi eşyalarına kadar bir dizi konuyu açtı.

Rinku en zengin ailelerden değil ve bu bilinmeyen bir sır değil. Babası geçimini sağlamak için hala bir evden diğerine gaz tüpleri taşıyor. Rinku’nun ailesinin, o profesyonel bir kriket oyuncusu olmadan önce anlaşılır bir şekilde çok fazla borcu vardı. Ancak artık o sıkıntılı günler geride kalmıştır.

“Ailem için her şeyi yapıyorum. Zor günler artık geride kaldı. Babama işi bırak dedim. 30 yıldır çalışıyor. Bırakın dediğimde ısrarla devam etti. Ben ve abilerim kullandık. Rinku, Haberler’ye bir sohbette konuşurken, “babamla kapı kapı dolaşıp gaz tüplerini dağıtmak için. Babam eskiden kriket oynamama karşıydı. özel röportaj

Bunun kariyerinde bir dönüm noktası olup olmayacağı sorulduğunda Rinku, bunun hayatının şimdiye kadarki en iyi vuruşları olduğunu söyledi.

Team India hırsları sorusu üzerine Rinku, şu anda bu IPL’de franchise için başarılı olmaya odaklandığını söyledi.

Rinku, gençlik yıllarında erkek kardeşleriyle kriket oynardı ama tutkusunu mesleğe dönüştüren tek kişi oydu. Ancak başka bir küçük erkek kardeşi, ağabeyinin izinden gitmek istiyor.

“Krikete başlayan küçük bir erkek kardeşim var. Oldukça ilgili. Bir IPL sözleşmesi almak söz konusu olduğunda, her şey onun ne kadar sıkı çalıştığına ve becerilerini geliştirdiğine bağlı.

Rinku, “IPL’ye girmek zor. Öncelikle, yerli krikette kendinize bir isim yapmalısınız. Oynayalı 6-7 yıl oldu. Başarılı olmak için takımın desteğine de ihtiyacımız var,” dedi Rinku.

Bu yazıda bahsedilen konular