Kongre'nin Preity Zinta ile Kredi Talebi Üzerine Isıtmalı Borsası

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi:

Kongre'nin Kerala Birimi Aktör Preity Zinta, “Sosyal Medya Hesaplarını BJP'ye verdiği”, Rs 18 crore kredi yazılı bir Rs kredi almak için kanıt sunmak için kanıt sunarken, parayı kaybeden mevduat sahiplerinden sesini istemek.

X üzerindeki bir görevde, Kongre'nin Kerala birimi, Hindistan Rezerv Bankası'nın Şubat ayında Şubat ayında finansal düzensizlik raporları hakkında yeni Hindistan Kooperatif Bankası yönetim kurulunu feshettikten sonra “mevduat sahipleri paraları için sokaklarda olduğunu” söyledi. Görevleri, Preity Zinta'ya ve banka tarafından yazılan diğerlerine Rs 18 crore kredisi hakkında bir rapora atıfta bulundu.

Oyuncu, X Post'u “aşağılık dedikodu” ve “clickbait” olarak adlandırdı ve on yıl önce krediyi tamamen geri ödediğini de sözlerine ekledi.

Kendi hesabınızı yönettiğinizi bilmek güzel, kötü şöhretli BT hücresine teslim eden diğer ünlülerin aksine.

Açıklama için teşekkürler, @RealpreityZinta Kredi pozisyonunuzla ilgili olarak. Eğer yapsaydık hataları kabul etmekten memnuniyet duyarız.

Haberleri… https://t.co/4aouqlawue olarak paylaştık

– Kongre Kerala (@incera) 25 Şubat 2025

Parti ve aktör arasındaki borsada daha fazla gelişmede parti, krediyi ödediğine dair kanıt istedi. Partinin X Postası, “Tasarruflarını kaybeden mevduat sahipleriyle birlikte duruyoruz.”

Konuyla ilgili ayrıntılı olarak yer alan taraf, medya kuruluşlarının, bankanın eski çalışanlarının 2020'de RBI'yı ilk kez dahil edilen yolsuzluk uygulamaları konusunda uyardığını iddia ettiğini söyledi.

Bayan Zinta, MoneyLife'ın kurucusu Searcha Dalal'a “daha büyük bir insan” yapıldığını söyledi. “Sosyal medya için düşünce tarihinde çok fazla yanlış bilgi ve X için Tanrı'ya teşekkürler! Kariyerim boyunca çok fazla şehvetli gazetecinin çok fazla hikaye yanlış olduğunu gördüm ve hikayeyi düzeltmek ya da özür dilemek zorunda. Böylece mahkemeye çıktı ve hikayeleri açan bir ton para savaşı geçirdi. “

“İtibarım yoksa üzgünüm, bir dahaki sefere beni arayın ve hikayenin benim adımdan önce doğru olup olmadığını öğrenin. İtibar yani benimkini umursamıyorsanız, seninkini umursamıyorum.