Kore ve İtalya, Tokyo Grand Slam’de Japon başarıları arasında başarılı oldu

Leila

Global Mod
Global Mod
Tokyo Grand Slam’in son gününde judonun ruhani evi, sekiz harika judo kategorisine daha ev sahipliği yaptı.

48 kg altı sınıfı

48 kilo altı kategorisinde Kano Miyaki, vatandaşı Rina Tatsukawa’yı belirleyici bir waza-ari skoru ile mağlup ederek ilk günden itibaren Japonya’nın üstünlüğünü sürdürdü.

IOC Üyesi ve Uluslararası Jimnastik Federasyonu Başkanı Morinari Watanabe madalyaları takdim etti.

78 kg üzeri sınıf

78 kilo üstü kategorisinde Olimpiyat Şampiyonu Akira Sone, Olimpiyatlardan bu yana ilk kez IJF Dünya turuna geri döndü ve hiç gitmemiş gibi görünüyordu. Vatandaşını güçlü bir düşürme tekniği ile yenmek

“Taraftarlara da izledikleri için teşekkür ederim, bu bana çok güç veriyor.”

sone akira
Japon judocu

Sone, “Sadece ulusal düzeyde değil, uluslararası alanda da pek çok insanın judomu izlemesi o kadar harika ki, birçok rakibimin de judomu izlediğine ve judomu araştırdığına inanıyorum, bu yüzden daha güçlü olmam gerekiyor.” ve daha çok çalışın. Taraftarlara da izledikleri için teşekkür ediyorum, bu bana çok güç veriyor.”

Madalyasını Olbia Belediye Başkanı Dr. Settimo Nizzi verdi.

100 kg altı sınıfı

100kg altı kategorisinde İtalya ev sahibi oldu! Yükselen yıldızları Gennaro Pirelli ile Iida Kentaro göz kamaştırıyor.

“Kelimeleri bulamıyorum, çok mutluyum ve hepsi bu.”

gennaro pirelli
İtalyan Judocu

Pirelli, “Buraya gelip bir madalya almak benim ve koçumun hedefi olduğuna inanamıyorum. Kelimeleri bulamıyorum, çok mutluyum ve hepsi bu.”

IJF Başkan Yardımcısı ve Afrika Judo Birliği Başkanı Sn. Siteny Randrianasoloniaiko madalyaları takdim etti.

52 kg altı sınıfı

Uta Abe, Olimpiyat Şampiyonunun eski Dünya Şampiyonu Ai Shishime’ye karşı taktiksel bir zafer kazandığı 2018 Dünya Finali’nin rövanşını ayarlamak için ön elemeleri kasıp kavurdu – hayran Tokyo’nun önünde 52kg altı kategorisinde altın almaktan açıkça çok memnundu. kalabalık.

Altını IJF Genel Sekreteri Jean Luc Rougé tarafından verildi.

60 kg altı sınıfı

Kore ayrıca 60kg altı kategorisinde podyumun zirvesinde yer aldı. Jeon Seungbeom, ilk dünya turu altınını kazandığı için çok mutluydu. Ve sevincini tutamadı.

Bu yılın başlarında dünyalarda gümüşten sonra, iki kez Dünya Şampiyonu Joshiro Maruyama, gelecek vaat eden Fuko Hattori’yi yenerek altın madalya aldı.

Rika Takayama, Ne-Waza uzmanı ve Olimpiyat Şampiyonu Shori Hamada’yı sahada mağlup ederek etkileyici bir zafer elde etti.

Hyōga Ōta, eski dünya şampiyonu Kokoro Kageura’yı güzel bir Ouchi-gari ile yenerek inanılmaz bir günü tamamladı ve bu Grand Slam’de 14 altından 12’sine ulaştı. İnanılmaz bir başarı.

Binlerce heyecanlı judo hayranı en sevdikleri yıldızların parlamasını izlemek için sıraya girerken, Tokyo Metropolitan Spor Salonu’ndaki atmosfer gün boyu uğultuluydu.

Her yaştan hayran judo ile her şekilde ilgilenme fırsatı buldu.