Kriti Kharbanda’nın Otel Odasında Gizli Kamera Görüntülediği “Korkunç” An

Leila

Global Mod
Global Mod
Resim Kriti tarafından instagramlandı. (Nezaket: KritiKharbanda)

Yeni Delhi:

Aktris Kriti Kharbanda yakın zamanda otel odalarından birinde gizli bir kamera tespit ettiğini açıkladı. “Korkutucu” olduğunu ve dikkatli olunması gereken bir konu olduğunu söyledi. Ayrıntıları paylaşan Kriti, eğlence sektörünün o kadar da “çiçekli” olmadığını ortaya çıkardı. Aktris, Kannada filmlerinden birinin çekimi sırasında otel odasında gizli bir kamerayı nasıl fark ettiğini hatırladı. Kriti, Siddharth Aalambayan’a şunları söyledi: “Kannada filmlerimden biri için çekim yaptığımı hatırladığım bir olay vardı. Otelde çalışan bu çocuk aslında odama bir kamera bırakmış. Benim ve personelimin hiçbir yerden hiçbir şeyin fırlamadığından emin olma alışkanlığımız var. Aslında bu konuda profesyonel değildi çünkü çok kötü muhafaza edilmişti. Voh seedha nazar mai aa raha tha. Üst kutuyu kullanmak için ayarlayın. [SetüstükutununhemenarkasındatutulduğuiçinoldukçagörünürdüDikkatetmenizgerekentürdeşeylerinendüstrimizdetamamençiçekolmamasıkorkutucu”[SetüstükutununhemenarkasındatutulduğuiçinoldukçagörünürdüDikkatetmenizgerekentürdeşeylerinendüstrimizdetamamençiçekolmamasıkorkutucu”[Itwasprettyvisibleasitwaskeptrightbehindtheset-topboxIt’sscarythatthekindofstuffyouhavetobecarefulaboutIt’snotallfloweryinourindustry”[Itwasprettyvisibleasitwaskeptrightbehindtheset-topboxIt’sscarythatthekindofstuffyouhavetobecarefulaboutIt’snotallfloweryinourindustry”

Röportaj sırasında Kriti Kharbanda, rıza dışı dokunuştan da bahsetti. Oyuncu, birisinin sizin izniniz olmadan size dokunmaya çalışmasının “çok üzücü” olduğunu paylaştı. Fotoğraf çekerken bir hayranının kendisini çimdiklemesiyle yaşadığı deneyimlerden birini paylaştı. Kriti, “Gelip sanki yanımdaymış gibi arkamda durdu ve kolunu bana dolamaya çalıştı. Öyle dedim, “Bhaiya kya kar rahe ho? Yaş kontrolü var. Toh usne mujhe bahut zor se chuti kati (Ne yapıyorsun? Lütfen ellerini uzak tut ve sonra beni çok fena çimdikledi). Hatta kan pıhtısı bile oluştu ve buraya koştum. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyordum. Çok şaşırdım ve geri alındım.”

Kriti Kharbanda Hintçe, Tamil, Telugu ve Kannada filmlerinde çalıştı. En çok çalışmalarıyla tanınıyor ev dolu 4 diğer Pagalpanti. Kriti en son şu tarihte görüldü: 14 küre, Vikrant Massey ile birlikte. Kriti Kharbanda, filmleri ve moda seçimlerinin yanı sıra, aktör Pulkit Samrat ile olan ilişkisiyle de sık sık manşetlere çıkıyor. Muhabbet kuşları 2018 filminde başrolde yer aldı Veerey Ki’nin Düğünü. Bu onların birlikte ilk filmiydi. Kriti ve Pulkit, 2019’da gösterime giren komedi filminde çalışmaya devam etti Pagalpanti ve Nambiar’ın tadını çıkarın Taiş ilave olarak.

Kriti Kharbanda ve Pulkit Samrat ilişkilerini 2019’da resmileştirdi. Pulkit daha önce Salman Khan’ın rakhi kız kardeşi Shweta Rohira ile evliydi. İkili 2015 yılında yollarını ayırdı.