Madhya Pradesh’te Dalit Adamın Yüzüne Dışkı Bulaştı Şoke edici

Leila

Global Mod
Global Mod
Polis zanlıyı gözaltına aldı (Temsili)

Chhatarpur:

Madhya Pradesh’in Chhatarpur kentinde bir adam, sanığa yanlışlıkla yağ bulaştıran Dalit bir adama insan dışkısı bulaştırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Olay, bir adamın eyaletin Sidhi semtinde bir kabile erkeğinin üzerine işeyip büyük bir öfkeye yol açmasından haftalar sonra meydana geldi.

Sanık Ramkripal Patel, Diğer Geri Sınıflar (OBC) topluluğuna mensuptur.

Bir polis memuru PTI haber ajansına verdiği demeçte, Hindistan Ceza Yasasının ilgili Bölümleri uyarınca Bay Patel aleyhine bir dava açıldığını söyledi.

Cumartesi günü polise başvuran kurban Dashrath Ahirwar, olayın Cuma günü Chhatarpur ilçe merkezine yaklaşık 35 km uzaklıktaki Bikaura köyünde bir kanalizasyon inşaatı üzerinde çalışırken meydana geldiğini iddia etti.

Ahirwar, zanlının yakındaki bir el pompasında banyo yaparken yanlışlıkla inşaat işinde kullandığı gresi kendisine değdirdiğini söyledi.

Gazetecilere verdiği demeçte, “Ramkripal Patel, banyo yapmak için kullandığı bir bardağa insan dışkısı getirdi ve bunu vücuduma, başıma ve yüzüme bulaştırdı” dedi ve Patel’in onu kastı üzerinden bile taciz ettiğini ekledi.

Bay Ahirwar, “Konuyu panchayat’a bildirdim ve bir toplantı çağrısında bulundum. Bunun yerine panchayat bana 600 Rs para cezası verdi” dedi.

Polis Alt Tümen Görevlisi (SDOP) Manmohan Singh Baghel, “Hindistan Ceza Yasası (IPC) ve Planlanmış Kastlar ve Planlı Kabileler (vahşetlerin önlenmesi) Yasası’nın 294. Bölümleri (kamu önünde müstehcen hareketler veya sözler için ceza) ve 506 (cezai korkutma) uyarınca Ramkripal Patel aleyhine bir dava kaydediliyor.” dedi.

Baghel, Dashrath Ahirwar ve diğer işçilerin yakınlarda yıkanan Bay Patel ile şaka yaptıklarını söyledi.

Polis memuru, “Bay Ahirwar, Bay Patel’in eline yağ sürdüğünde şakacı bir şekilde birbirlerine bir şeyler fırlatıyorlardı. Bay Patel daha sonra elleriyle insan dışkısını aldı ve Bay Ahirwar’a fırlattı” dedi.

Polis, sanık ve kurbanın her ikisinin de 40’lı yaşlarının başında olduğunu söyledi.

Günün Öne Çıkan Videosu

Manipur Korkusunun Ortasında Kadına Yönelik Suç Üzerine Muhalefet Merkeze Karşı