Marek Hamsik’ten Trabzonlu taraftarlara bildiri: 61 dövmesi yaptıracağım

bencede

New member
Trabzonspor ’un 2021-22 döneminde transfer ettiği başarılı oyuncu Marek Hamsik, kulüp tarafınca hazırlanan görüntüyle taraftarlarla buluştu. Trabzonspor’un toplumsal medya hesaplarından yayınlanan görüntüde Hamsik, taraftarların sorularını cevapladı. Görüntüde bir taraftarın transfer olmadan evvel Trabzon ve Trabzonspor hakkında birinci duyduğu şeylerin ne olduğu sorusunu yanıtlayan Hamsik, “ilk vakit içinderda Napoli’ye deniziyle, hoş yemekleriyle, tutkulu taraftarıyla, hoş stadıyla birfazlaca taraftan benzeri bir yer olduğunu söylemiş olduler ve hepsi doğru” dedi.

‘Burada epey mutluyum’

Tarafların sevgisinin kendisini memnun ettiğini söyleyen Hamsik, futbol mesleğini Trabzonspor’da sonlandırmak isteyip istemediği sorusunu ise “Burada olmaktan memnunum ve futbolun tadını çıkarıyorum” formunda yanıtladı. İtalyan takımı Napoli’de 12 yıl forma giyen ve o periyottaki performansıyla ismini dünyaya duyuran yıldız oyuncuya bir taraftar da her iki kulübün benzerlikleri ile o devirde yaşayamadığı şampiyonluğu Trabzonspor’da yaşaması sorusunu yöneltti. Hamsik bu soruya “Şehirler birbirine benziyor ve bu da beni memnun ediyor. Zira ben de bunu seviyorum. çabucak hemen daha ligin yarısına geldik lakin ligdeki gidişatımız hepimizi keyifli ediyor ve hepimiz umuyoruz ki finalde de ligi kazanacağız” karşılığını verdi.

‘17 giyiyorum çünkü’

Bir taraftarca 17 numaralı formayı giymesinin niçini sorulan Hamsik, “17 numarayı tercih etmemin niçini, doğum tarihim. 27.07.1987. Hepsinin ortalarda bir 7 sayısı var, ben de bu yüzden 17’yi tercih ettim. Lakin şayet dönem sonunda şampiyon olursak 61 sayısını da dövme yaptıracağıma kelam veriyorum” diye konuştu.

‘Daha güzel olmak için…’

Altyapıdan yetişen genç oyunculara tavsiyesi istenen oyuncu, sıkı çalışmalarını söyleyerek “Bence şayet çalışır ve hayalleriniz için mümkün olan her şeyi yaparsanız bunun mükafatını sonunda alırsınız. 34-35 yaşındayım neredeyse lakin her vakit evvelden daha yeterli olmak için çalışıyorum” tavsiyesinde bulundu.

‘Tutku alanda hissediliyor’

Trabzonspor ve kent halkı hakkındaki kanıları sorulan Marek, “Bunu seviyorum. Trabzon taraftarının tutkusunu seviyorum. Futbol için yaşıyorlar. Bu oyuncular için mükemmel. Sahip olduğunuz bu tutkuyu alanda hissedebiliyoruz” dedi. Bir taraftarın saç tarzını sormasını ise Hamsik, “Bu benim tarzım. Gençliğimden beri bu türlü yapıyorum ve bu benim totemim üzere. Herkes Hamsik’i bu saç üslubuyla tanıyor. Futbol mesleğimi sonlandırdıktan daha sonra tahminen diğer bir şey bulmam gerekebilir lakin şu an için ne olur bilemiyorum” diye cevapladı.

‘400 çocuk beni bekliyor’

Futbol mesleği bittikten daha sonra Trabzonspor’da antrenörlük yapma fikri sorulan deneyimli oyuncu “Bilmiyorum. olağan olarak çocuklar için antrenör olacağım. 400 genç oyuncusu olan bir futbol akademim var. Onlarla başlayacağım. ondan sonrasında ne olacağını nazaranceğiz” tabirlerini kullandı.