Mecnun Otyakmaz: 3 puan aldığımız için fazlaca sevinçliyiz

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig ’in 25. haftasında Yeni Malatyaspor’u 2-1 yenen Sivasspor ’da Kulüp Lideri Mecnun Otyakmaz, müsabakanın akabinde stadyum çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Otyakmaz, “Hem Yeni Malatyaspor tıpkı vakitte bizim için hayli değerli bir müsabakaydı. Malatyaspor yeni bir yapılanmaya giderek ortasından bir oyuncuyu teknik yönetici yaptı. ötürüsıyla onların da birinci maçıydı ve ortasında bulundukları durumdan dolayı çıkış da yapmak istiyorlardı. Bu yüzden maça da epey tesirli başladılar. Bizimse kart cezalılarımız ve ön libero mevkisin de yedek oyuncumuzun sakat olması sebebiyle istikrarsız bir kadromuz vardı. Birinci yarıda maalesef bunu hissettik. Lakin ondan sonrasında yapılan değişikliklerle daha yeterli oynar hale geldik ve geriye düşmemize karşın maçı çevirmesini bildik. Sahiden bizim için önümüzdeki süreci belirleyecek değerli bir müsabakaydı. ötürüsıyla hem geri döndüğümüz için tıpkı vakitte 3 puanı aldığımız için hayli sevinçliyiz” diye konuştu.

“İyi bir futbolcu transferi yaptık”

Otyakmaz, sakatların dönmesiyle daha geniş bir takımlı ekip olacaklarını belirterek, “Özellikle santrfor mevkisinde transfer düşünmüyorduk. Zira 3 tane fazlaca değerli santrforumuz olduğunu düşünüyorum. Lakin Leke James’in uzun vadeli sakatlığı bizi bu biçimde bir tedbir almaya itti ve yeterli bir futbolcu transfer ettiğimizi düşünüyorum. Keşke oyunda biraz daha mühlet alabilseydi ve kendini izleyiciye gösterebilseydi. Onun da kadroya yararı olacağını düşünüyorum. Sakatlarımızın dönmesiyle daha geniş takımlı daha düzgün bir ekip izlettireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

İHA