Merih Demiral’dan şampiyonluk kelamları

bencede

New member
Juventus’un 2019 yazında Sassuolo’dan 18 milyon euro karşılığında renklerine kattığı Merih Demiral, Siyah-Beyazlılar’da inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Ulusal futbolcu dönem başında 30 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Atalanta’ya kiralandı. 23 yaşındaki oyuncu, Atalanta günleriyle ilgili konuştu.

Dönemin ilerleyen kısımlarında kendine gelen ve formayı kapan Merih Demiral, İtalyan spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport’a özel bir röportaj verdi.

Atalanta’nın şampiyonluk talihiyle ilgili açık açık konuşmaktan sakınan Merih demiral, “Juventus ile şampiyon olduğumuz devirdeki kalitedeyiz. Burada oynuyorsanız her şeyin olacağını biliyorsunuz. Fakat şampiyon oluncaya kadar ondan bahsetmeyeceğim” dedi.

2019-2020 döneminde Juventus ile şampiyonluk sevinci yaşayan Merih Demiral Atalanta için, “Teknik yöneticimizin istediği üzere oyuncular birbirine uyumlu mükemmel bir grubuz. Juventus’ta şampiyonluk yaşadığım periyotla tıpkı koşullar bulunuyor. Özel şeyler yapıp yapmadığımız konusunda bir şey söyleyemem; lakin Atalanta üzere oynarsak her şey mümkün” diye konuştu.

Atalanta’daki birinci periyodunun sıkıntı olduğunu kaydeden defans oyuncusu, “Bir düzeneğe girmeli ve mentalitenizi değiştirmelisiniz. Her vakit ileri bakmalı ve geri hakikat koşmaya hazırlanmalısınız. Lakin hepsinden değerlisi Gasperini’nin ağır idmanlarına alışın. Zingonia’daki (Atalanta’nın idman tesisleri) kadar ağır idman yapmamıştım” tabirlerini kullandı.

Atalanta’ya gelişiyle ilgili olarak da Merih Demiral, “Yurt haricinden teklifler aldım. Lakin Atalanta’da Gasperini ile çalışmayı kabul ettim. İmza atmadan evvel Gasperini ile konuştum. Benim için büyük bir fırsat olabileceğini anladım” açıklamalarını yaptı.

Cristiano Ronaldo ile alakası için de Merih Demiral, “Cristiano Ronaldo ve ben epeyce yakınız. Bana her vakit yardımcı oldu ve WhatsApp’ta sık sık görüşüyoruz. O, tanıdığım en özel insanlardan biri” kelamlarıyla Portekizli yıldızı övdü.