Mükemmellik için sürekli mücadele

Leila

Global Mod
Global Mod
Haberi aldığımda bu beni neşeyle doldurdu, özellikle çeşitli durumlarda, çünkü bazen olayların nedenini ya da hem iyi hem de o kadar iyi olmayan bazı olayların neden meydana geldiğini bulmaya çalışıyorum. Şüphesiz mesleki, akademik ve aynı zamanda kişisel performansım üzerine düşünmem gereken bir an oldu.

Tören gününde bana İspanyolca sevgisini aktaran büyük öğretmenlerimden birini görmek beni heyecanlandırdı; bu satırları yazarak ve bir şeyler aktarmaya çalıştığım her yerde onu onurlandırmayı umuyorum, Irene Limón, Akademik emeritus unvanıyla büyük bir onur aldı.

Kaçınılmaz olarak ve özellikle de öğretmenleri kutladığımız ay olması beni daha derin düşünmeye ve ülkemizde kaliteli eğitimi teşvik etmenin öneminin farkına varma görevinde ısrar etmeye yöneltti, bu konuda çok fazla borç var. siyasi ganimet olarak kaçırılacak derecede. Eğitim temelleri olmadan ülke ilerleyemez ve örnek olarak Meksika'nın yenilik ve rekabet gücü açısından işgal ettiği yerleri görmek yeterlidir.

Daha önceki işbirliklerimde bu iki kavramın temellerinden bahsetmiştim, inovasyonda ve rekabetçilikte mükemmeli aramalıyız, dünya bizi beklemeyecek ve maalesef geride kalıyoruz; Bunu, ünlü şirket yer değiştirme olgusunda veya kıyıya yakınonu boşa harcamak için tek bir fırsatımız var.

Şüphesiz bizi gitmenin mümkün olmadığını düşündüğümüz yerlere götüren, bazıları sınıfları aşan harika öğretmenlerimiz var ama ben bir adım daha ileri giderek bize her gün hayat için bir şeyler öğretenlere teşekkür etmek istiyorum. onların örneği. Bu tüm insanlar için geçerli, eğer çevremize açık olursak büyük sürprizlerle karşılaşırız, çoğu zaman inanılmaz dersler alırız.

Bu tutumları profesyonel hayata taşımak, tevazu ve dostluk duygusuyla öğrenmeye devam etme isteğine sahip olmak gerektiğini hatırlamakta fayda var; Bir noktada hepimiz öğretmen ve öğrenci olabiliriz, hepimiz uygulamaya ve hatırlamaya değer şeyler bulacağız.

Bende farklı duygular uyandıran tüm bu düşünceler, her gün hayattaki amaç ve mesleği aramaya devam etmenin, doğru bir yola girmenin önemini görmemi sağlıyor, bazen mutlaka hata yapacaksın ama bu sana sadece neyi öğretmeyi amaçlıyor? Daha iyi bir insan ol, Babam bana her zaman şunu söyler: Hiçbir şey yapmayan asla hatalı değildir. Sonuçta bu hayat mükemmellik için sürekli bir mücadele vermekle ilgilidir.