bencede
New member
Spor Toto Harika Lig ‘in 16. haftasında Altay, yenilenmesinin akabinde 7.5 yıl daha sonra birinci maçın oynandığı Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda Atakaş Hatayspor’a 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altay Teknik Yöneticisi Mustafa Denizli, alınan skordan dolayı üzgün olduğunu lisana getirdi. Kendisi ve topluluk ismine epeyce kıymetli bir maça çıktıklarını belirten deneyimli teknik adam, “Maalesef açılışı galibiyetle yapamadık. Berbat bir serideyiz. Her hafta mecburiyetlerden değişiklikler yapıyoruz. Her hafta yapılan bu değişim takımımızın kaldıracağı bir değişim değil. Altay kadrosu düşündüğümüz gaye her neyse oraya varacak. Dönem başında yapmayı düşündüğümüz lakin yapamadığımız transferleri yapacağız. Bu akşamın ıstırabını yaşıyoruz. Bu camiayı düşündüğümüz yere kesinlikle getireceğiz” diye konuştu.
‘Gurur verici ve heyecan verici bir an yaşadım’
İsminin verildiği Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda fazlaca hisli bir akşam yaşadığını belirten Denizli, “Beni yıllar öncesine götürdü. Gurur verici ve heyecan verici bir an yaşadım. Alsancak Stadı’na adım attığımda çocuk yaştaydım. Gençliğim burada geçti. Bu statta Altay olarak istediğimiz yerlere geleceğiz. Burası bizim meskenimiz olacak ve biz konutumuzda istediğimiz sonuçları alacağız” yorumunu yaptı.
‘Gurur verici ve heyecan verici bir an yaşadım’
İsminin verildiği Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda fazlaca hisli bir akşam yaşadığını belirten Denizli, “Beni yıllar öncesine götürdü. Gurur verici ve heyecan verici bir an yaşadım. Alsancak Stadı’na adım attığımda çocuk yaştaydım. Gençliğim burada geçti. Bu statta Altay olarak istediğimiz yerlere geleceğiz. Burası bizim meskenimiz olacak ve biz konutumuzda istediğimiz sonuçları alacağız” yorumunu yaptı.