Mustafa Denizli: Bu çabadan asla vazgeçmek yok!

bencede

New member
Muhteşem Lig ‘in 20. haftasında konuk olduğu Kayserispor’a 1-0 mağlup olan ve 18 puanla 18. sırada kalan Altay’da Mustafa Denizli, 90 dakikanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Denizli, bulundukları yerden çıkmak için gayret edeceklerini belirtti ve şu sözleri kullandı:

”Bizim devamlı çalıştığımız, kanatlardan gelen toplardaki konum almamızdan kaynaklı bir gol oldu. Sonuçta uzun bir müddetdir makus gidiyoruz. Fakat bizim hayatımız çabaların içerisinde geçti. Burası benim için bir ekipten, bir kulüpten epey daha fazlasını söz ediyor. Bir kadro önlemleri, kararları almakla vazifeliyiz. Bunlar radikal kararlar olacak. Dönüşte de liderle oturup, bunları değerlendireceğiz.”

”Bizim uğraştan vazgeçme üzere bir fikrimiz asla olmaz. Bu gruba dönem başında nasıl güveniyorsam artık de birebir biçimde inancım devam ediyor. Evet durumumuz âlâ değil fakat bu bizi asla ümitsizliğe sevk etmez. Buradan kesinlikle çıkacağız ve bu hafta başlayıp, bunu gerçekleştireceğiz. Takımda birtakım değişiklikler yapmamız lazım. Kadroyu daha istekli bir hale getirmemiz lazım. Buradan daha sağlıklı bir çalışma ortamı çıkaracağımızı düşünüyorum.”

”Ara transferde bir şeyler yapılır mı? Yapılmaz mı? Bilmiyorum lakin sonuçta bu kadronun sorumlusu benim. Yani başarılı, başarısız ne olursa olsun her sonuçta burada sorumlu olan kişi benim. Bunu en uygun biçimde değerlendireceğiz. Bu uğraştan asla vazgeçmek yok. Sonuçta bu topluluk benim için fazlaca daha farklı şeyler söz ediyor. Dönüşte arayışımız olacak. Yeni bir kıymetlendirmemiz olacak. Bunu da en güzel biçimde hayata geçireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın”