“Nefret dolu bağnaz” bağırıyor “içimizdeki Yahudi Adam'da” Isis'in seni öldürmesini ister

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi:

Bir kadın bir erkeğe saldırdı ve New York Manhattan'daki bir ofis binasında ona ırkçı istismar etti. X'te paylaşılan bir Haberda, kadın Yahudi kişiye “IŞİD'in hepinizi öldürmesini” istediğini söylediler. Seth Bell, Perşembe günü şehrin East 57. Caddesi yakınlarındaki 950 Üçüncü Cadde'nin lobisinde çekildi.

Mesleğe göre bir avukat olan Bell, “Hatublul Bigot” un kendini Noora olarak tanımladığını söyledi. İlk başta, lobide yürürken Hasidik kişinin “kişisel alanına” girmeye çalıştı.

ABD'de en büyük İslam ve Müslüman savunuculuk kar amacı gütmeyen Cair için şiddetli bir yetkili Noora Shalash, Manhattan'da bu hafta Haberya yakalanan “F – Yahudiler” ve “Cihad talep ediyorum! Cihad! Isis istiyorum hepinizi öldürmek “

Kongre Üyesi @Ilhanmn Ve … pic.twitter.com/5j9e7b13pq

– Andy Ngo (@Mrandyngo) 7 Şubat 2025
Bell yaklaştıktan sonra “Yahudi”, “soykırım”, “İsrail” ve “Filistin” gibi sözler duydu. Hanımın “rastgele bir Yahudi adamı Orta Doğu'da olup bitenlerle eşitlediğini” iddia etti. NY Post'a göre.

Orada, Bell onunla yüzleşti ve sadece “antisemit” olduğu için kişiye ne saldırıp saldırmadığını sorguladı. Yanıt olarak ona, “… İsa'yı seviyorum” dedi.

Elini yakmaya başladı ve hatta onu tekmelemeye çalıştı.

Bell ona “bugün yanlış Yahudi ile uğraştığını” söylediği gibi, kadın ne yapacağını sordu.

Buna göre, “uygar bir insan yalvarması gibi davranacağını” ve “Nefret dolu bağnaz” eylemini “film” ekledi.

Daha sonra, “Cihad istiyorum! IŞİD'in hepinizi öldürmesini istiyorum! Hamas, Filistinli Cihad ve IŞİD ile komplo kuruyorum, onlarla komplo kuruyorum!”

Bell, Yahudilerin New York'ta “uğraştıklarını” söyledi.

Bell, binadaki güvenlik, kadını da gözaltına alan polisin aradığını söyledi.

Kolluk Kaynakları New York Post'a kadının değerlendirme için Bellevue Hastanesine götürüldüğünü söyledi.

Şu an itibariyle, New York Emniyet Müdürlüğü'nün (NYPD) Nefret Suçları Görev Gücü, olayı araştırıyor ve Manhattan savcılarına kadına karşı olası suçlamalar konusunda danışmanlık yapıyor.

Kadın polise isminin Noora Bandoora olduğunu söylerken, X'teki Yahudi Nefret Veritabanı Grubu onu farklı bir isimle tanımladı. CAIR'nin bir devlet bölümü için “Hükümet İşleri Müdürü” olduğunu da sözlerine ekledi.