Nestor El Maestro: Grubum bana umut verici performans sergiliyor

bencede

New member
Spor Toto Muhteşem Lig ’in 19. haftasında Göztepe , alanında Adana Demirspor ile 1-1 birliktee kaldı. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Yöneticisi Nestor El Maestro, açıklamalarda bulundu.

Nestor El Maestro, “Bugün sıradışı iki gol oldu. Maçın geri kalanı büsbütün bizim ismimize geçti. Biz baskılı oynayan bir grubuz lakin bugün domine eden taraf olduk. Vilayet yarıda baskıyı tam manasıyla gösteremedik, Adana Demirspor’un da bir oyun vardı. daha sonrasında âlâ işler yaptık. Bilhassa ikinci yarıda uygun top tutarak güzel bir oyun ortaya koyduk. Üçüncü bölgede daha güzel şeyler yapmamız gerekiyor. Şu an ortasında bulunduğumuz sıkıntı bir müddetçte olsa kadrom bana umut verici performans sergiliyor” dedi.

Maestro’dan transfer yorumu

Maestro, devre içinde transfer yapılıp yapılmayacağı hakkında gelen soruya şöyleki karşılık verdi: “Çok büyük bir ikinci yarı oynayacağız. Transfer yapma konusunda tek başıma değilim. Bununla ilgili karar verecek başka mecralarımız da var. İdaremiz ‘elimizdeki kadro budur, bu ekiple başarılı olacağız’ derlerse ben bunu da yapacağıma inanıyorum. Ama grubumuza yeni transferler olursa onlar da bizim başarımız için ter dökecekler. Bu sonucu verecek tek kişi değilim. Usulümüzle birliktee sonucumızı alacağız.”