bencede
New member
Spor Toto Harika Lig ’in 20. haftasında Göztepe , alanında Antalyaspor’u 4-0 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Yöneticisi Nestor El Maestro açıklamalarda bulundu. Maestro, “Bizim için büyük ve kıymetli bir galibiyetti. Umarım bu türlü devam ederiz. Bugünkü performansımızı gösterdiğimiz biroldukca maç oynadık. Bugün en âlâ performans diyemesem de en güzel kararı aldık. Bu sonuç bizim yolumuza devam etmemiz için inanç verecek. Antalyaspor bugün üçlü ve dörtlü defans oynadı, biz bunlara karşılık verebildik. Merkezde oyunun denetimini elimize aldık. Bilhassa dönen toplarda üstündük. Galibiyetin anahtarı da buydu bence“ dedi.
“Elimizde bulunan takımımız, ligde kalmak için yeterli”
Devre ortasının fazlaca kısa olduğunu ve 3 gün dinlendikten daha sonra 8 gün boyunca ayrıntılı bir biçimde çalışmalar yaptıklarını aktaran Maestro, “Bu hoş galibiyette de bu hazırlıkların hissesinin olduğuna inanıyorum. Şu an elimizde bulunan takımımız, ligde kalmak için kâfi. Yalnızca düzgün bir biçimde çalışmak ve odaklanmak gerekiyor. Yeni oyuncular gelirse de bizi memnun eder. Ekibimizin gücünü artırır ve performansımız açısında bize uygun katkı verir. Şu an için ortamıza katılan oyuncular için baştan liderimiz olmak üzere transfer komitemize teşekkür ediyorum. Transfer dönemi müddetince yeni gelişmeler olabilir. Ortamızdan ayrılanlar ve katılanlar olabilir, bunlar da hiç birimize sürpriz olmaz” diye konuştu.
“Elimizde bulunan takımımız, ligde kalmak için yeterli”
Devre ortasının fazlaca kısa olduğunu ve 3 gün dinlendikten daha sonra 8 gün boyunca ayrıntılı bir biçimde çalışmalar yaptıklarını aktaran Maestro, “Bu hoş galibiyette de bu hazırlıkların hissesinin olduğuna inanıyorum. Şu an elimizde bulunan takımımız, ligde kalmak için kâfi. Yalnızca düzgün bir biçimde çalışmak ve odaklanmak gerekiyor. Yeni oyuncular gelirse de bizi memnun eder. Ekibimizin gücünü artırır ve performansımız açısında bize uygun katkı verir. Şu an için ortamıza katılan oyuncular için baştan liderimiz olmak üzere transfer komitemize teşekkür ediyorum. Transfer dönemi müddetince yeni gelişmeler olabilir. Ortamızdan ayrılanlar ve katılanlar olabilir, bunlar da hiç birimize sürpriz olmaz” diye konuştu.