bencede
New member
Spor Toto Harika Lig ’in 24. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 1-0 mağlup oldu. Maçın akabinde Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Marius Sumudica basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Olağan bir maç olduğunu söyleyen Sumudica, “Bir grup hiç bir sorunu olmayan başka ekip da kümede kalma gayreti veren ekibin çabası oldu. İki farklı devre oynadık. Birinci yarı güzel olduğumuzu söyleyemem fakat ikinci yarı oyunu denetim ettik. 6 tane transfer getirdik bonservisi olmayan. Bunlar hür oyunculardı. 6 oyuncu gelirken 3 oyuncuyu kaybettik. İkisi stoper onlar gitti. Tetteh’i kaybettik. Sakatlandı, bizle birlikte değil. Bunlar olurken puan almak kolay değil” formunda konuştu.
“Maaş alamayan oyuncularımız var”
Kadronun ortasında yönetimsel sorunlar olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Ayrıca kadro ortasında de sorunlar var. Bu sorun hakkında konuşmak istemiyorum. Bu natürel yönetimsel bir sorun. Onlar bu sorunu çözmeliler, ben bu ekibin hocasıyım. Oyuncularımı motive etmeye çalışıyorum. Bugün kadrom alanda motivasyonu göstermeye çalıştı. Meskene döndüğünüzde eşinizle güzel bir bağınız yoksa bu da yeterli sonuç getirmez. Kadronun ortasındaki sorunları idarenin çözmesini bekliyoruz. Uzun vakittir maaş almayan oyuncularımız var. bu biçimde bir ekibin hocası olmak kolay değil. Benim durumumu da bilmeli. Herkes Sumudica, Sumudica diye üstüme geliyor. Benim işim de güç. Lider elinden gelen her şeyi yapıyor. 20 yıllık mesleğimde bu biçimde dramatik durum hiç görmedim” tabirlerini kullandı. (İHA)
“Maaş alamayan oyuncularımız var”
Kadronun ortasında yönetimsel sorunlar olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Ayrıca kadro ortasında de sorunlar var. Bu sorun hakkında konuşmak istemiyorum. Bu natürel yönetimsel bir sorun. Onlar bu sorunu çözmeliler, ben bu ekibin hocasıyım. Oyuncularımı motive etmeye çalışıyorum. Bugün kadrom alanda motivasyonu göstermeye çalıştı. Meskene döndüğünüzde eşinizle güzel bir bağınız yoksa bu da yeterli sonuç getirmez. Kadronun ortasındaki sorunları idarenin çözmesini bekliyoruz. Uzun vakittir maaş almayan oyuncularımız var. bu biçimde bir ekibin hocası olmak kolay değil. Benim durumumu da bilmeli. Herkes Sumudica, Sumudica diye üstüme geliyor. Benim işim de güç. Lider elinden gelen her şeyi yapıyor. 20 yıllık mesleğimde bu biçimde dramatik durum hiç görmedim” tabirlerini kullandı. (İHA)