Ömer Erdoğan: Her maçı tek tek kıymetlendiriyoruz

bencede

New member
Spor Toto Muhteşem Lig ’in 29. haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek olan Hatayspor, çalışmalarını sürdürüyor. Osman Çalgın Tesisleri’nde yapılan antrenmanın birinci 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleri ile başlayan egzersiz, dar alan ve 5’e 2 top kapma ile devam ederken, son olarak taktik antrenmanı yapıldı. İdmanda açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Yöneticisi Ömer Erdoğan, “Karagümrük maçından galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Ömer Erdoğan Fatih Karagümrük maçında en az 10 bin taraftar karşısında oynamak istediklerini belirterek, “Tabi Gaziantep’te oynadığımız maçta maç her iki tarafa gidip geldi. Biz erken gol ile geri düştük lakin 2-1 öne geçtik. Tahminen girdiğimiz kontratakları değerlendirip 3-1’i yakalasak maçı koparıp bitirecekken 2-2 olduktan daha sonra Gaziantep’in girdiği durumlar vardı. Onlarda değerlendirse, galip gelebilirlerdi. Son saniye de girdiğimiz yüzde yüzlük gol durumumuz var. Önümüzde yeterli bir rakibe Karagümrük’e karşı kıymetli bir maçımız var. Bu maçta bilhassa seyirci manasında büyük dayanak bekliyorum. En az 10 bin taraftar önünde bu maça çıkmamızı sağlarlar. Tüm seyircilerimizi bu maça bekliyoruz. Düzgün hazırlandık, cumartesi günü galip gelmek istiyoruz” dedi.

Erdoğan Sadık’ın sakat olduğunu lakin cezalı futbolcusunun bulunmadığını belirten Erdoğan, “Cezalı futbolcumuz yok lakin hudutta olanlar var. Sadık Gaziantep maçında sakatlandı, adale sakatlığı oldu, 2 hafta ortamızda olmayacak. Onun haricinde eksik oyuncumuz bulunmuyor” dedi.

Her maçı tek tek değerlendirdiklerini belirten Ömer Erdoğan, “Futbol manasında daha güzel şeyler yapmaya çıkarken, kararında da 3 puanı hedefliyoruz. Maç maç bakacağız bizim için en pahalı aç şu anda Karagümrük maçı. Onu alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Erdoğan, Ruben Riberio’nun Gaziantep maçında oyundan çıktıktan daha sonra reaksiyon göstererek soyunma odasına gitmesi ile ilgili ise, “Ruben bizim yaramaz çocuğumuz. Lakin Ruben yaklaşık 2 yıldır birlikteiz. Ruben’in epeyce hırslı olduğundan ve saha da kalmak istediğinden yahut alanda kimi vakit istedikleri olmayınca reaksiyonu öteki oyunculardan farklı oluyor. Ben Ruben’i güzel tanıdığım hırslı ve yeterli kalpli olduğunu bildiğim için benim için meşakkat yaratmıyor. Tabi hoca olarak bunu en âlâ biçimde denetim altında tutmamız gerekiyor ben de aslına bakarsanız daima kendisi ile bağlantı halindeyim” dedi.

İHA