bencede
New member
Spor Toto Üstün Lig Ahmet Çalık Dönemi’nin 29’uncu haftasında alanında İttifak Holding Konyaspor ‘u konuk eden Yukatel Kayserispor 3-2’lik sonuçla mağlup oldu. Müsabaka daha sonrası açıklama yapan Yukatel Kayserispor Lider Yardımcısı Onur Gözbaşı, “İki haftadır kaybettiğimiz puanlardan üzgünüz. Ligin kuvvetli ekipleriyle maç yapıyoruz. Skor üstünlüğünü yakalıyoruz. tıpkı vakitte maçın sonunu getiremiyoruz. Bunu teknik heyetimizle değerlendireceğiz. Bunu nasıl aşabiliriz? Bunun yollarını arıyoruz. Kadromuzun ardındayız. tekrar toparlayıp yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde Türkiye Kupası’nda yarı final maçı var, başka taraftan lig devam ediyor. kuvvetli kadrolar karşısında skor üstünlüğünü yakalıyoruz. Gol bahtları geliyor onu da değerlendirememeyi şansızlık olarak değerlendiriyorum. Bunu kesinlikle teknik heyetimizle konuşup değerlendireceğiz. Amaçlarımızı belirledik. Ligde ne kadar üstte olursak herkes için o kadar yeterli olacak. Şu etapta daha fazla konuşmak istemiyorum. Toparlanıp uygun skorlar alacağız” diye konuştu.
FATİH ÖZGÖKÇEN: KENDİMİZE AMAÇ BELİRLEDİK
İttifak Holding Konyaspor Lideri Fatih Özgökçen ise, “Güzel bir oyun sergileyen bir ekibiz. bir süre oyundan koptuğumuz vakit oldu lakin Konyaspor bilhassa ikinci yarı o hoş oyununu sergiledi. Yolumuzda ileriyoruz. Kendimize amaç belirledik. İnşallah o gayeye ulaşıncaya kadar durmak yok, çalışacağız. 9 Hafta sonunda da o gayeye ulaşacağımızı ümit ediyorum. Bu ortada Kayserispor Lideri Berna Gözbaşı nezninde idare heyetine teşekkür ediyorum. Bundan daha sonrası için muvaffakiyetler diliyorum” açıklamasında bulundu.
DHA
FATİH ÖZGÖKÇEN: KENDİMİZE AMAÇ BELİRLEDİK
İttifak Holding Konyaspor Lideri Fatih Özgökçen ise, “Güzel bir oyun sergileyen bir ekibiz. bir süre oyundan koptuğumuz vakit oldu lakin Konyaspor bilhassa ikinci yarı o hoş oyununu sergiledi. Yolumuzda ileriyoruz. Kendimize amaç belirledik. İnşallah o gayeye ulaşıncaya kadar durmak yok, çalışacağız. 9 Hafta sonunda da o gayeye ulaşacağımızı ümit ediyorum. Bu ortada Kayserispor Lideri Berna Gözbaşı nezninde idare heyetine teşekkür ediyorum. Bundan daha sonrası için muvaffakiyetler diliyorum” açıklamasında bulundu.
DHA