Ortaya çıkan fırsatlardan yararlanmak için şirketlerin büyümesini yeniden tasarlayın

Leila

Global Mod
Global Mod
Küresel ekonominin performansının ötesinde, Meksika'daki kuruluşlar, büyüme planlarında, 2025 ve daha sonra yeni büyüme olasılıklarını bulması beklenen finansal hizmetler, sigorta, sağlık, eğitim gibi hala çok az penetrasyona sahip bazı endüstrilerle sürekli evrimde bir iç pazar içermektedir.

Bu fırsat alanı, bu tür hizmetlere olan artan talep sayesinde yeni fırsatlar gerektirir. Örneğin, sağlık açısından Covid-19, şirketlerin işgücülerine yönelik değer beklentisinin bir parçası olarak dahil edilen fiziksel ve zihinsel refahın önemi hakkında daha fazla farkındalık yarattı.

Jeopolitik ortama rağmen, yaygın olarak bilinen değer zinciri operasyonlarını değiştirme eğilimi üretim gibi diğer sektörlerde Yakın10 veya 15 yıl önce ayrıcalıklı üretim maliyetlerini dengeleyen bir denklemi dengeleyen, daha güvenilir, esnek ve daha fazla değerli tedarik zincirlerine erişim sağlayan bir bölgeselleşmeye karşı üstünlük sağlamak için maliyetleri emek, kurulum ve diğer faktörler açısından optimize etmenin önemini azaltmıştır. Ayrıca, etkisi Yakın Yetenek, altyapı inşaatı, enerji, su ve hizmetler genel olarak, 2025 için ilginç bir bakış açısı sunmaktadır.

Bu anlamda, şirketler, küresel güçler arasındaki jeopolitik gerginliklerin yoğunlaştığı ve daha sonra 2020'den itibaren COVID-19'un neden olduğu kesintiler tarafından eklendiği, on yılın ortalarından bu yana tedarik stratejilerini yeniden değerlendirmeye başlamışlardır.

Tam olarak 2020'de, T-MEC'nin yürürlüğe girmesiyle, Kuzey Amerika'da menşe kurallarında, otomotiv gibi endüstrilerde doğrudan insidans ile ilgili artışlar kuruldu. Bu senaryoda, bölgedeki tedarikçilerin taşınması ihtiyacı, anlaşmadan yararlanmak için bir öncelik haline geldi. Benzer şekilde, tedarik zincirlerinin sunulduğu pandemi ve hayatta kalma modu, çok çeşitli girdilerin azlığının ardından enflasyonu onlarca yıldır görülmeyen seviyelere yükseltti.