Portekiz Grand Prix 2023’ün 2. Günü: Timo, Judo yarışmasında Portekiz adına ilk altını aldı

Leila

Global Mod
Global Mod
2023 Portekiz Grand Prix’sinin ikinci gününde stadyum, yerel yıldızlarına tezahürat yapmaya can atan yerel taraftarlarla dolup taştı!

Ve Barbara Timo hayal kırıklığına uğratmadı! Ön elemeleri başarıyla geçtikten sonra, Portekiz’in turnuvadaki ilk Altın madalyasını aldı! Kalabalık, kahramanlarına sahip oldukları için kesinlikle çok mutluydu!

Grand Prix Portekiz 2023 Etkinlik Direktörü Catarina Rodrigues madalyaları vermek için hazır bulundu.

Benim için kalabalık bana ekstra enerji veriyor. Bu inanılmaz desteğe sahip olduğum için kendimi çok motive hissediyorum

Barbara Timo
Portekizli Judocu

“Benim için kalabalık bana ekstra enerji veriyor. Ailem ve arkadaşlarım da dahil olmak üzere bu inanılmaz desteğe sahip olmak beni çok motive ediyor,” diye açıklıyor Timo. “Keşke her turnuvada böyle olsaydı. Portekiz’de ilk madalyayı burada almak harikaydı.”

73 kg altı sınıfı

73kg altı sınıfında Özbekistanlı Obidkhon Nomonov, Kazakistanlı Zhansay Smagulov’u yendi, bir atak için kilitlendi ve saf bir kararlılık ve rotasyonla ilerledi. çok sevindi

Madalyalarını IJF Eğitim ve Koçluk Direktörü Mohammed Meridja tarafından aldı.

Nomonov, “Evet, ekibimin burada olması büyük bir destek, yorgun olduğumda Iliadis beni cesaretlendiriyor – sesini duyduğumda yeni bir güç buluyorum ve özellikle yorgun olduğumda daha iyi savaşmaya başlıyorum” dedi.

70 kg altı sınıfı

70kg altı kategorisinde Avustralyalı Maeve Coughlan gün boyunca ateşler içinde kaldı ve Avustralya’nın ikinci kez Grand Prix Altın madalyasını alarak finalde galibiyeti korudu.

Madalyasını IJF Spor Baş Direktörü Vladimir Barta takdim etti.

81 kg altı sınıfı

81kg altı sınıfında, Kore’nin yükselen yıldızı Joohnwan Lee, 81kg altı kategorisinin tamamının neden yüksek alarmda olduğunu yeniden teyit eden bir açıklama daha yaptı. Kesinlikle izlenmesi gereken biri, yine bir Altın Dünya Turu daha alıyor.

Madalyaları IJF Baş Hakem Direktörü Florin Daniel Lascau verdi.

Kalabalığın Anri Egutidze şeklinde tezahürat yapacak daha çok şeyi vardı – bugün podyuma çıkmasa da hayranları için bir şov yaptı. 81 kg’ın altında, kategoriye damgasını vurmaya hazır görünüyor.

Üçüncü gün, daha fazla Portekizli yıldızın gözü altına dikilecek.