Ratan Tata Kendi Adını Kullanan Kripto Dolandırıcılıklarına Karşı Uyardı

Leila

Global Mod
Global Mod
Ratan Tata Twitter’da bir gönderi paylaştı

Tata Sons Başkanı Ratan Tata, Salı günü Twitter’da herhangi bir biçimde kripto para birimi ile hiçbir ilişkisi olmadığını açıklığa kavuşturdu.

“Netizenlerden lütfen haberdar olmalarını rica ediyorum. Herhangi bir şekilde kripto para birimi ile hiçbir ilişkim yok.”

85 yaşındaki sanayici ayrıca, kripto para birimi ile olan ilişkileri hakkında herhangi bir makale veya reklam görürseniz, bunların kesinlikle doğru olmadığını ve vatandaşları dolandırmayı amaçladığını söyledi. Ayrıca böyle bir dolandırıcılığın ekran görüntüsünü de ekledi.

Buradaki gönderiye bakın:

Netizenlerden lütfen farkında olmalarını rica ediyorum. Herhangi bir biçimde kripto para birimi ile hiçbir ilişkim yok. pic.twitter.com/LpVIHVrOjy

— Ratan N Tata (@RNTata2000) 27 Haziran 2023
Paylaşıma yorum yapan bir kullanıcı, “Kesinlikle efendim sizi biraz tanıyoruz, bu yüzden bu tür Reklamlara ve Uygulamalara asla güvenmiyoruz.”

“Kripto para birimi konusundaki görüşünüzü açıklığa kavuşturduğunuz için teşekkür ederiz, Bay Tata. İnsanların kripto para birimlerine yatırım yapmanın risklerinin farkında olması ve bunlarla ilişkili olabilecek herhangi bir dolandırıcılık veya entrikaya karşı dikkatli olması önemlidir. uyarma zamanı” diye yazdı başka bir kullanıcı.

Daha önce Anand Mahindra, kriptoya yatırım yapmayla ilgili sahte haberleri de eleştirdi. “İronik bir şekilde, kriptolara tek bir rupi yatırmadım” demek için Twitter’a gitti.