Selçuk İnan Galatasaray’a veda etti!

bencede

New member
Galatasaray ‘da Fatih Terim’le yolların ayrılmasının akabinde arka arda vedalar geldi. Selçuk İnan’da Galatasaray’dan ayrıldığını deklare etti…

Selçuk İnan veda açıklamasını instagram hesabından yaptı

2011 yılında kapısından futbolcu olarak girdiğim büyük Galatasaray topluluğunda, sarı kırmızı forma ile kazandığım ve gurur duyduğum sayısız zaferlerin, kupaların ve şampiyonlukların akabinde futbol mesleğimi kaptan olarak bitirdim. Bir futbolcunun ömründe alanda yaşayabileceği en hoş anlara, sevinçlere, heyecanlara hem hizmet birebir vakitte şahitlik ettim.

Antrenörlük bakılırsavini de futbolculuk dönemimde olduğu üzere birebir istekle, fazlaca çalışarak, öğrenerek, öğrendiklerini aktararak, gelişmeye ve geliştirmeye odaklı bir biçimde yapmaya çalıştım. Verilen her nazaranve de layık olmak için elimden geleni yaptım.

Bu toplulukta bana sunulan her fırsat ve katabildiğim her kıymetin, her vakit değerini bildim. Bu müddette yanımda olan, bir arada uğraş ettiğim, yol arkadaşlığı yaptığımız herkese, dayanağını her vakit hissettiğim taraftarlarımıza müteşekkirim.

Teşekkürün en büyüğünü de beni âlâ bir teknik yönetici olacağıma inandırıp teşvik eden, bilgisini ve deneyimini hiç esirgemeyen Fatih hocama ve dayanağını, duasını eksik etmeyen aileme etmek isterim.

Sonsuz sevgi ve şükranlarımla.

Selçuk İnan