Sivasspor Lideri Mecnun Otyakmaz: Kulüpler Birliği’nin açıklaması bizi de bağlar

bencede

New member
Demir Küme Sivasspor Lideri İstek Çalımbay, “Hatay üzere epey kıymetli bir ekibe karşı aldığımız galibiyet ayrıyeten sevindirici. Bundan daha sonra bu moralle grubumuz taraftarımızın yüzünü güldürmeye devam eder inşallah” dedi.

Demir Küme Sivasspor Lideri Mecnun Otyakmaz, 4-0 galip geldikleri Atakaş Hatayspor maçının akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Haftalar daha sonra kazandıklarını söyleyen lider Otyakmaz, “Hatay üzere epey kıymetli bir gruba karşı aldığımız galibiyet ayrıyeten sevindirici. Bundan daha sonra bu moralle kadromuz taraftarımızın yüzünü güldürmeye devam eder inşallah. Yatabare’yi de tebrik ediyorum. O da bayadır gol yollarında etkisiz kalıyordu. Bugün o da güzel oynadı ve sınır trick yaptı. Tebrik ediyorum” tabirlerini kullandı.

Kulüpler Birliği’nin hakemler hakkında aldığı sonucu da kıymetlendiren Otyakmaz, “Toplantıya maalesef ben katılamadım. 14 kulüp vardı. Hakemler hakkında konuşmayalım ve baskıyı üzerlerinden kaldıralım. Adaletli yönetmeye uğraş etsinler niyeti oluşmuş. Lakin öteki 6 ekiple irtibat kurulamadığı için 14 ekip ismine bir açıklama yapılmış. Natürel ki Kulüpler Birliği’nin açıklaması bizi de bağlar. Elimizden geldiği kadar buna riayet etmemiz gerekir diye düşünüyorum” diye konuştu.

DHA