Sivasspor Lideri Mecnun Otyakmaz, Muslera’nın durumu hakkında konuştu

bencede

New member
Üstün Lig’in 16’ncı hafta maçında kendi alanında Galatasaray ‘ı 1-0 yenen Demir Küme Sivasspor ‘da lider Mecnun Otyakmaz, maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son haftalarda güzel oynadıklarını söyleyen Otyakmaz, “Bugün de iç alanda olmanın avantajını kıymetlendirmek istedik. Çok şükür oynadığımız futbolla hak ettiğimiz galibiyeti aldık, taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. bir daha geçen yılki üzere maçların yoğunuğu ve sakatlıklardan kurtulunca ekibimiz kendi kimliğine bürünüyor ve düzgün sonuçlar almaya başlıyoruz. İnşallah geçen yılki üzere yenilmezlik serimiz devam eder” tabirlerini kullandı.

Gol öncesi Muslera’nın konumu hakkında sorulan soruya Otyakmaz, “Pozisyon fazlaca seri gelişti. Burak liderle da konuştuk. Ayıp oldu mu diye baktığımda herkesi olağan akışında görmek de beni memnun etti” diye konuştu.

‘ Beşiktaş ‘a giderse özgür kalır’ diye bir sözleşme yok’

Beşiktaş ile ismi anılan teknik yöneticileri İstek Çalımbay hakkında da konuşan Otyakmaz, ‘Beşiktaş’a giderse özgür kalır’ diye bir sözleşme yok. Lakin İstek hoca için Beşiktaş’ın hayli özel olduğunu biliyorum. O denli bir fırsat gelirse ben kendisine yardımcı olma kelamı verdim. Yazılı bir şey yok lakin bizim kelamımız söz. Ancak bu biçimde kaidelerde da kendi memleketinin ekibini bırakıp gideceğini de sanmıyorum” dedi.