Son dakika! Abdullah Avcı’dan transfer açıklaması

bencede

New member
Harika Lig ‘in 18. haftasında deplasmanda Altay’ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor ‘da Teknik Yönetici Abdullah Avcı, maçtan daha sonra açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı’nın açıklamaları şu biçimde;

Çok sıkıntı bir deplasmandan kıymetli bir galibiyetle dönüyoruz

Güç maç olacağını tabir etmiştim. Maçı oynarken, tercihleri kullanırken, formasyonu değiştirdik. Erken de gol bulduk. Oyun daha sonrasında bir daha dalgalandı. Daima kazanma hissiyle, kimi vakit oyundan kopma yaşadık. daha sonrasında bir daha bir atılım yaptık. Geri düşüp kazanmak değerliydi. Çok sıkıntı bir deplasmandan değerli bir galibiyetle dönüyoruz. 3 puan kazandık, hiç bir şey kazanmadık fakat kıymetli adımlar atıyoruz.

Yeterli bir aileyiz

Oyuncularımı tebrik ediyorum ve hayli seviyorum. Yeterli bir aileyiz. Devre öncesi bir maç kaldı. Ligin en kaliteli kadrolarından biriyle oynayacağız. Bu sene kapanırken, taraftarımızı, savunmayı ve atağı birlikte yapacağımız biçimde cumartesi günü karşılaşmaya bekliyoruz.

İki transfer yapacağız

İki oyuncu daha planlıyoruz transfer konusunda fakat çalışmalar devam ediyor. Oyuncu katacağız, kaliteyi biraz daha artıracağız. Bu transferleri, kulübün uygun gördüğü biçimde düşünüyoruz. Bir sol bek transferi düşünüyoruz. Bir de set hamlelerinde rakibin ardına koşacak, birebirde adam eksiltecek kenar oyuncusu da gündemimizde.