Son dakika! Ahmet Işık Çebi ateş püskürdü: Şayet çeteyseniz, çete olduğunuzu ortaya koyacağız!

bencede

New member
Harika Lig ‘in 14. haftasında konutunda Giresunspor’a 4-0 kaybeden Beşiktaş , üst üste 4. yenilgisini aldı ve önderin 13 puan gerisinde kaldı. Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, 90 dakikanın akabinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Hüseyin Göçek ve VAR hakemi Zorbay Küçük’ü sert bir lisanla eleştiren Çebi, topluluğun kendilerini güvenmelerini istedi, şampiyonun ise Beşiktaş olacağına inandığını lisana getirdi.

Sergen Yalçın’ın istifa sinyali vermesiyle ilgili de konuşan deneyimli futbol adamı, “Eğer haklı münasebetleri var ise, söyleyecek bir şeyimiz yok. Ayağa kalkıp yolumuza devam edecek bir anlayış gorebilirsem ben onunla yola devam etmeyi tercih ederim.” sözlerini kullandı.

Ahmet Işık Çebi’nin açıklamaları şöyle:

‘Bu yılın şampiyonu Beşiktaş olacaktır’

”Hoş olmayan bir gece geçiriyoruz. Aldığımız sonuç bizi ve camiayı son derece üzmüştür. Geçen sene bu takımla, bu teknik takımla, bu idareyle nereden nereye geldiğimiz biliniyor. Bu yılın şampiyonu Beşiktaş olacaktır. Herkese garip gelebilir. Biz nereden düştüysek, oradan kalkarız.”

‘MHK Lideri’nin değişmesi yetmemiş’

”Hakemlerle ilgili bitmek bilmeyen bir zahmet var ortada. Gerekli yerlerde, gerekli hallerde reaksiyonumuzu yerine getirdik. MHK liderinin değiştiğini biliyoruz. Sonuçta gördüm ki, MHK Lideri’nin değişmesi yetmemiş!”

‘Örgütlü bir iş yapıyorsanız, bunu da ortaya koyacağız’

”Atamaları yapanlar birebir başta. TFF’ye buradan sesleniyorum, MHK’ye de. Bize yemin ettiniz, düzelteceğiz dediniz fakat düzeltemediniz! Ya beceremediniz ya niyetiniz berbat. Gerekeni yapın, yapamıyorsanız size vermiş olduğumuz beğenilen görü bu gece bitmiştir. Şayet çeteyseniz, çete olduğunuzu ortaya koyacağız. Örgütlü bir iş yapıyorsanız, bunu da ortaya koyacağız. Ya da bunu düzelteceksiniz. Gerekeni yapmıyorsanız size vermiş olduğumuz müsamaha bu gece bitmiştir.”