Son dakika Beşiktaş haberi! Sergen Yalçın’ın istifasının perde ardı

bencede

New member
Sergen Yalçın’ın istifasının perde gerisinde yaşananlara Fanatik ulaştı. Yalçın’ın sonucunı lidere bildirirken, “Her maç Sırat Köprüsü’nden geçiyorum. Bu kümeye verecek birşeyim, diyecek kelamım kalmadı. Her türlü saha ve ruhsal çalışmayı yaptık. Alana çıkınca tam zıddı imajlar oldu. Bizim de mana veremediğimiz, ortasından çıkamadığımız durum bu. Olur olmaz şahıslar atıp tutuyorlar. Ben Beşiktaş ’ın ortasından geldim. Kulübün önünü açma ismine devam etmek istemiyorum” dediği öğrenildi.

“Herkes için iyisi olsun”

Teknik yönetici Sergen Yalçın’ın kelamları daha sonrası Lider Çebi’nin de genç teknik adama, “Karar senin ve grubunun. Ben ekibi düştüğümüz yerden kaldırmanızı bekliyordum. İnancım var. Hâlâ var. Madem siz ayrılığı öne koydunuz herkes için iyi olsun” dedi.

Vedası 1 dakika sürmedi

Yaklaşık 2 yıl Beşiktaş’ta vazife alan Sergen Yalçın’ın vedası 1 dakika bile sürmedi. Genç teknik adam tesislerde oyunculara kısa bir konuşma yaptı. Yalçın’ın oyunculara, “Takımın ve sizlerin olması gereken yer burası değil. Bu hafta prestijiyle ayağa kalkın. Hepinize başarılar” dediği öğrenildi. Ve akabinde da Sergen Yalçın tesisleri terk etti.

Orhan Yıldırım