Son dakika: Beşiktaş’ta bomba İbrahim Üzülmez gelişmesi! Lider Çebi ile görüştü, savlı konuştu!

bencede

New member
Hatayspor birlikteliğinin akabinde dönem sonu yapılması planlanan yeni hoca operasyonunu erkene çeken Beşiktaş ‘ta son dakika İbrahim Üzülmez gelişmesi… Son olarak çalıştığı Ankaragücü’nden Ağustos 200’de ayrılan ve uzun bir müddetdir grup çalıştırmayan Üzülmez, Siyah Beyazlıların hocası olmak istiyor.

Lider Ahmet Işık Çebi ile görüştü

2000-2011 yılları içinde forma giydiği ve efsane olduğu Beşiktaş’ta 397 resmi maça çıkıp 2 lig, 4 kupa, 1 Üstün Kupa kazanan Üzülmez, Lider Ahmet Parıltı Çebi ile görüştü, kalan 8 maçta nazaranve gelmesi halinde başarılı olacağını lisana getirdi.

11 yıl Beşiktaş forması giyen ve uzun bir devir kaptanlık yapan Üzülmez, Kara Kartal’da 7 kupa kazandı.

‘8 maçta rekorlar kıracağım’

Lider Çebi’den baht isteyen deneyimli futbol adamı, ”Başkanım, 8 maç bana bir baht verin. Burada şampiyonluk yaşadım. Onlarca hoca ile çalıştık. Hocalık yaptım. Nasıl Fenerbahçe İsmail Kartal’a bu bahtı verdiyse ben de talibim. Beyanımız olursa kendim sizlere teşekkür eder giderim ancak epey iddialıyım. hiç bir hocasının gösterildiği performansı 8 maçta rekorlar kırarak ortaya koyacağım.” tabirlerini kullandı.

‘bu biçimde tezli olman epey güzel’

Lider Çebi’nin Üzülmez’e cevabı ise ”Bakacam. bu biçimde tezli olman epey hoş. Aklımdasın.” biçiminde oldu. Bilindiği üzere Lider Ahmet Parıltı Çebi, yöneticilerle birlikte Vodafone Park’ta teknik yönetici konusunda toplantı yaptı. Masadaki isimlerin ise Valerien Ismael ile İbrahim Üzülmez olduğu gelen haberler içinde.

UEFA Pro-Lisans sahibi olan Üzülmez, son olarak Ankaragücü’nü çalıştırdı. Deneyimli isim, Ağustos 2020’den beri boşta.

Hangi kadrolarda çalıştı?

Futbolu bırakmasının akabinde birinci vakit içinderda Mustafa Denizli’nin yanında Çaykur Rizespor’da yardımcılık yapan Üzülmez, 2015 yılında Elazığspor’da ise 1 numara oldu. Elazığ daha sonrası Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor’da çalışan Üzülmez, 2019’da bir defa daha Başşehir grubuna döndü ve Gençlerbirliği ile anlaştı. Burada 10 maç daha sonra gruptan ayrılan 48 yaşındaki teknik adam, Bursaspor ve Ankaragücü maceralarının akabinde bir müddetdir ekip çalıştırmıyor.

Orhan Yıldırım / Fanatik Özel