Son Dakika | Çaykur Rizespor, Gedson Fernandes ile kontrat imzaladı

bencede

New member
Çaykur Rizespor , Beşiktaş ‘tan dönem sonuna kadar kiralık olarak takımına kattığı Gedson Fernandes için İstanbul’da imza merasimi düzenledi. Merasimde açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Lideri Tahir Kıran, Gedson Fernandes’i büyük fedakarlıklarla takımlarına kattıklarını tabir ederek, “Rizespor’a katkıları olacağını düşünüyoruz. Bu transferde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” formunda konuştu.

“Rizespor’da memnun olursa kalabilir”

Lider Kıran, futbolcunun gelecek dönemde da Rizespor’da kalıp kalmayacağı tarafında gelen soruya, “Bunu o gün konuşacağız. Ceyhun Beyefendi ile de konuştum. Her şey olabilir. Rizespor’da memnun olursa niye kalmasın, kalabilir. Beşiktaş’a gidebilir. Şu an bonservisinin yüzde yüzü Beşiktaş kulübünde. Temmuz itibariyle Beşiktaş kelam sahibi. tekrarki satışında Benfica’nın yüzde 50 alacağı var. tekrarki satışta Beşiktaş Benfica’ya yüzde 50 ödeme yapacak” cevabını verdi.

“Hamza hoca kendisinden en düzgün biçimde yararlanacaktır”

Tahir Kıran, Gedson Fernandes’in maç eksiğini teknik yönetici Hamza Hamzaoğlu ile bir arada kapatacağını söz ederek, “Önümüzde 15 maç var. Olağan suyunu çıkaracağız. En kısa vakitte gruptaki yerini alacaktır. Yaşı itibariyle açığı çabuk kapatacağına inanıyorum. Hamza hocanın talebesi. Hoca kendisinden en âlâ biçimde yaralanacaktır” tabirlerine yer verdi.

Gedson Fernandes: “Elimden geleni yapacağım”

Portekizli futbolcu Gedson Fernandes ise Rizespor’da elinden geleni yapacağını vurgulayarak, “Her anımı değerlendirip kadroya yardımcı olmak isteyeceğim. Her anımda kendimi ileri götürebileceğimi düşünüyorum. Taraftar gruba sonuna kadar güvensin. Ekipteki her birey en güzelini yapıp grubu yeterli yere götürecektir. Bize inansınlar, bizi desteklesinler” tabirlerine yer verdi.

İHA