Son dakika! Fatih Terim’den Işık Kaan Arslan ve Arda Turan açıklaması

bencede

New member
Muhteşem Lig ‘in 20. haftasında Giresunspor’u konuk edecek olan Galatasaray ‘da teknik yönetici Fatih Terim, 90 dakika öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. Fazla sayıda eksik oyuncuları olduğunu lakin oynayan oyuncuların elinden geleni yapacağını söz eden deneyimli teknik adam, genç stoper Işık Kaan Arslan ve sakatlıktan dönen Arda Turan ile ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Fatih Terim’in açıklamaları şöyle:

”Işık Kaan uzun vakittir bizimle çalışıyor, maçların havasını soluyor. İnandığımız vakitte gençlerimizi oyuna sürmek, projemiz bu. Yanılgı yapacaktır, yapmalıdır da. Öğrenirken yanılgı yapmazsan olmuyor. Ardında hocası yanında da ağabeyleri var.”

‘Neredeyse 4-5 tane penaltı yaptırdı’

”Neredeyse 4-5 tane penaltı yaptırdı Ozan. bu biçimde, ‘Haftaya oynayacak tek oyuncu o, başkalarını bilmiyorum’ demiştim. Gençlerin ardında kusur yaptıklarında durmak değerli.”

‘En az benim kadar Galatasaraylı’

”Arda herkesten daha fazla üzgün. Başka kaldığı her gün onun için bir ızdıraptı. Futbolu epey seviyor. Soyunma odasında da idmanda da maçta da bize lazım Arda. Puan kaybettiğimiz birtakım maçlarda olsaydı, onları kurtarabilirdik. En az benim kadar Galatasaraylı.”