Son dakika Fenerbahçe haberi! “Arda Güler Alex’ten ötesi olur”

bencede

New member
Fenerbahçe’de 16 yaşında forma giymeye başlayan Arda Güler artık 17 oldu… Oyuna her girdiğinde farkını ortaya koyuyor… O denli ki takımdan hayli, Arda Güler’in 11’de olup olmayacağı merak ediliyor.

Son olarak Trabzonspor maçında tribünler oyuna girmesi için daima bir ağızdan onun ismini haykırdı. İsmail Kartal ve ağabeyleri onu müdafaa altına alıyor. Arda’yı, G.Birliği’nde forma giydiği devirden antrenörü Erol Tokgözler’e sorduk. İşte futbola adım attığı birinci günlerine tanıklık eden hocasının ağzından genç yetenek:

‘ARDA ÜÇ KONUMU BIRDEN OYNAYABILIYOR’

Ben Arda’nın Türkiye’de kalacağını fazlaca düşünmüyorum. Arsenal ve Bayern Münih’ten teklifler olduğunu biliyorum. Her geçen maç bu ekiplerin sayıları artacaktır.

Arda için 20-30 milyon Euro’lar fazlaca kolay kalır. Onun için ‘iyi futbolcu’ demek yetmez. O özel ve sorun çözen bir oyuncu. Fenerbahçe taraftarı için Alex’ten ötesi olabilir.

Top çabucak hemen ayağına gelmeden 2- 3 konum daha sonrasını düşünüyor. 6, 8, 10… Üçünü de bir ortada oynuyor üzere bir durumu var. Arda, gurbetçi olsaydı Mesut Özil üzere A Ulusal Kadro’ya almak mümkün olmazdı.

3 YILLIK İMZA

Genç yeteneği Arda’yı kaybetmek istemeyen F.Bahçe elini çabuk tuttu. Kontratı 2023’te bitecek 17 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık imza attırdı. Resmi açıklama çabucak sonrasında yapılacak.

İSMAİL KARTAL’A PİYANGO VURDU

EROL Tokgözler, Arda’yı Fenerbahçe A Ekibi ile alanda birinci gördüğünde epey duygulandığını belirtip şunları söylemiş oldu:

“Arda’nın eski hocası olmama karşın benim bile ömrüm değişti. İsmail hocanın bu yılki vizyonu esasen o genç oyunculara vakit vermesi. Hocaya piyango çıktı. Arda, İsmail Kartal için büyük bir baht.”

Son olarak Trabzonspor maçında tribünler oyuna girmesi için daima bir ağızdan onun ismini haykırdı. İsmail Kartal ve ağabeyleri onu müdafaa altına alıyor. Arda’yı, G.Birliği’nde forma giydiği periyottan antrenörü Erol Tokgözler’e sorduk. İşte futbola adım attığı birinci günlerine tanıklık eden hocasının ağzından genç yetenek:

‘ARDA ÜÇ DURUMU BIRDEN OYNAYABILIYOR’

Ben Arda’nın Türkiye’de kalacağını fazlaca düşünmüyorum. Arsenal ve Bayern Münih’ten teklifler olduğunu biliyorum. Her geçen maç bu ekiplerin sayıları artacaktır.

Arda için 20-30 milyon Euro’lar hayli kolay kalır. Onun için ‘iyi futbolcu’ demek yetmez. O özel ve sorun çözen bir oyuncu. Fenerbahçe taraftarı için Alex’ten ötesi olabilir.

Top çabucak hemen ayağına gelmeden 2- 3 durum daha sonrasını düşünüyor. 6, 8, 10… Üçünü de bir ortada oynuyor üzere bir durumu var. Arda, gurbetçi olsaydı Mesut Özil üzere A Ulusal Kadro’ya almak mümkün olmazdı.

3 YILLIK İMZA

Genç yeteneği Arda’yı kaybetmek istemeyen F.Bahçe elini çabuk tuttu. Kontratı 2023’te bitecek 17 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık imza attırdı. Resmi açıklama ondan sonrasında yapılacak.

İSMAİL KARTAL’A PİYANGO VURDU

EROL Tokgözler, Arda’yı Fenerbahçe A Ekibi ile alanda birinci gördüğünde epey duygulandığını belirtip şunları söylemiş oldu:

“Arda’nın eski hocası olmama karşın benim bile ömrüm değişti. İsmail hocanın bu yılki vizyonu aslına bakarsan o genç oyunculara vakit vermesi. Hocaya piyango çıktı. Arda, İsmail Kartal için büyük bir talih.”