Son dakika Fenerbahçe haberi! Niko Kovac listeye girdi

bencede

New member
Sarı-Lacivertliler, 20 Aralık’ta Vitor Pereira ile yolların ayrıldığını duyurmuştu. Ortadan haftalar geçti, yeni hoca bir türlü belirlenemedi. Arayışlar tüm süratiyle sürüyor, idare görüşme üstüne görüşme yapıyor. Son periyotta Joachim Löw ve Slaven Bilic ön plana çıkmıştı. Lakin Niko Kovac ihtimali de yükseldi. Ali Koç’un fazlaca istediğj Joachim Löw, “Sezon ortasında kadro almak istemiyorum” görüşünden geri adım attı. Deneyimli teknik adam bu defa de 5 milyon Euro’luk maaş talebiyle idarenin elini kolunu bağladı. Löw’ün istediği sayı, Fenerbahçe ’nin belirlediği 3 milyon Euro’luk tavan fiyatın fazlaca üzerinde. Deneyimli çalıştırıcıyla pazarlıklar devam ediyor.

‘Tartışılmayacak biri olmalı’

Slaven Bilic, Beijing Guoan’daki bakılırsavinden ayrıldı. Hırvat çalıştırıcı, özel işleri niçiniyle 10 Ocak’a kadar Çin’de kalacak. Akabinde ülkesine dönecek. 53 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe’den gelecek teklifi beklese de Sarı-Lacivertliler çabucak hemen resmi bir adım atmadı. Birtakım yöneticilerin, “Şu anki tabloda, kimsenin tartışmayacağı bir hoca getirmeliyiz” görüşünde olduğu ve Bilic’e soğuk baktığı kaydedildi. bir daha de Slaven Bilic ismi, Ali Koç’un planlarında üst sıralarda yer alıyor.

Kovac sıcak bakıyor

Fenerbahçe son günlerde büsbütün Löw ve Bilic’e yönelmişti. Fakat Monaco’dan ayrılan Niko Kovac da listeye girdi. Ali Koç, Bayern Münih’te ayrıldığı devirde de Kovac’la temas kurmuş fakat görüşmelerde ilerleme sağlanamamıştı. Hırvat teknik adamın bu defa Sarı-Lacivertliler’e ölçülü yaklaştığı öğrenildi. Bu niçinle 50 yaşındaki teknik adamla daha ayrıntılı bir görüşme yapılması bekleniyor.

Yusuf Dursun