Son dakika! Fenerbahçe’nin yıldızı Mesut Özil: Size kazanacağımızı söylemiştim

bencede

New member
Mesut Özil, ligde Trabzonspor maçından daha sonra birinci defa Galatasaray derbisinde 11’de alana çıktı. Bilhassa lider Ali Koç’un, “Mesut artık ticari işlerini bir kenara bırakıp, Fenerbahçe ’nin başarısına odaklanmalı” kelamlarından daha sonra tüm gözler dünyaca ünlü yıldıza çevrilmişti. 33 yaşındaki oyuncu, dev derbide resital sundu. Mesut, 69 metrelik deparın akabinde usta işi bir vuruşla skora dengeyi getirdi. Deneyimli oyuncu olağanüstü golünün yanı sıra Fenerbahçe’deki en düzgün futbollarından birini sergiledi. 90 dakikanın akabinde Mesut’a Almanya’daki ailesi ve arkadaşlarından tebrik telefonları yağdı.

‘Arkamızda dursunlar’

Yıldız oyuncunun, kendisini kutlayanlara, “Ben size geçtiğimiz günlerde yaptığımız konuşmalarda uygun oynayarak kazanacağımızı söylemiştim. Zira tüm ekip olarak buna inandık ve epey çalıştık. Maçın sonunda da gülen taraf biz olduk” tabirlerini kullandı. Mesut ayrıyeten derbi zaferinin akabinde taraftara seslenerek, “Biz onları memnun etmeye devam edeceğiz. Kâfi ki onlar da bizim gerimizde olsunlar ve takviyelerini sürdürsünler” dedi.

Yusuf Dursun