Son dakika Galatasaray haberi! Cim Bom’da yaprak dökümü! Tam 10 ayrılık birden

bencede

New member
Son dakika haberleri… Üstün Lig’de yeni döneme Burak Elmas’ın başkanlığında başlayan Galatasaray, teknik yöneticilik bakılırsavini Fatih Terim’e emanet etmişti.

Fatih Terim ve Burak Elmas işbirliğiyle birlikte yaz transfer periyodunda birfazlaca genç oyuncuyu takımına katan sarı-kırmızılılar, Harika Lig’de beklentilerin altında kaldı.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki şiddetli kümesi muvaffakiyetle bitiren Fatih Terim ve öğrencileri, ligde üst üste gelen makus sonuçlarla yıkıldı.

Dönemin ikinci devresinin birinci maçında ise Fatih Terim’in vazifesine son verildi.

Tecrübeli teknik adamın yerine nazaranve Domenec Torrent getirildi.

Domenec Torrent ile çıkış yakalamakta zorlanan Galatasaray, Harika Lig’de alt sıralara kadar düştü.

Torrent, yalnızca Göztepe ve Rizespor maçlarından galibiyetle ayrılırken, öteki maçlarında galibiyet yüzü nazaranmedi.

“BU KADROYU BEN KURMADIM”

2-0 kaybedilen Konyaspor maçı daha sonrası “Bu ekibi, bu kadroyu ben yapmadım. Bu takım bana kaldı” diyen Domenec Torrent’in yeni dönemde ekipte kalması halinde birfazlaca futbolcuyu takımda düşünmediği ortaya çıktı.

Akşam’ın haberine nazaran; Torrent’in gelecek dönem göndermeyi planladığı isimler şu biçimde…

ALPASLAN ÖZTÜRK

Torrent’in davranışlarından mutlu olmadığı Alpaslan Öztürk’ü gelecek dönem takımda düşünmediği öğrenildi. 28 yaşındaki savunmacının dönem sonunda kadrodan ayrılması bekleniyor.

ARDA TURAN

Galatasaray’da kaptan Arda Turan’ın gelecek dönem takımda düşünülmediği söz edildi. 35 yaşındaki oyuncunun da futbolu bırakması gündemde.

BARIŞ ALPER YILMAZ

Galatasaray’da pek varlık gösteremeyen 21 yaşındaki Barış Alper Yılmaz’ın da deneyim kazanması ismine kiralık olarak gönderebileceği öğrenildi.

RYAN BABEL

Kontratı dönem sonunda bitecek olan Hollandalı futbolcuyla yollar ayrılacak.

HALİL DERVİŞOĞLU

Bu dönem Galatasaray’da bekleneni veremeyen Halil Dervişoğlu için sarı-kırmızılı idare bir teşebbüste bulunmayacak. Genç golcü Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin radarında.

İSMAİL ÇİPE

Galatasaray’ın kaleci İsmail Çipe ile yollarını ayırması bekleniyor. 27 yaşındaki file bekçisi, gösterdiği performansla taraftarlardan ağır reaksiyon görmüştü.

FATİH ÖZTÜRK

Galatasaray kontratı bitecek olan 35 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk’e yeni bir teklif yapmayacak.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN

Devre içinde Eyüpspor’a kiralanan Oğulcan Çağlayan, gelecek dönem sarı-kırmızılı grupta düşünülmüyor.

ERICK PULGAR

Galatasaray, dönem sonuna kadar kiralık olarak takımına kattığı Erick Pulgar için rastgele bir teşebbüste bulunmayacak. Şilili oyuncu şu ana kadar oynadığı maçlarda bekleneni veremedi.

SOFIANE FEGHOULI

Sarı-kırmızılılar, kontratı bitecek bir başka isim olan Feghouli’yle de yollarını ayıracak.

Fatih Terim ve Burak Elmas işbirliğiyle birlikte yaz transfer devrinde biroldukça genç oyuncuyu takımına katan sarı-kırmızılılar, Harika Lig’de beklentilerin altında kaldı.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki şiddetli kümesi muvaffakiyetle bitiren Fatih Terim ve öğrencileri, ligde üst üste gelen berbat sonuçlarla yıkıldı.

Dönemin ikinci devresinin birinci maçında ise Fatih Terim’in nazaranvine son verildi.

Tecrübeli teknik adamın yerine vazifeye Domenec Torrent getirildi.

Domenec Torrent ile çıkış yakalamakta zorlanan Galatasaray, Harika Lig’de alt sıralara kadar düştü.

Torrent, yalnızca Göztepe ve Rizespor maçlarından galibiyetle ayrılırken, başka maçlarında galibiyet yüzü nazaranmedi.

“BU KADROYU BEN KURMADIM”

2-0 kaybedilen Konyaspor maçı daha sonrası “Bu kadrosu, bu kadroyu ben yapmadım. Bu takım bana kaldı” diyen Domenec Torrent’in yeni dönemde grupta kalması halinde biroldukca futbolcuyu takımda düşünmediği ortaya çıktı.

Akşam’ın haberine nazaran; Torrent’in gelecek dönem göndermeyi planladığı isimler şöyleki…

ALPASLAN ÖZTÜRK

Torrent’in davranışlarından şad olmadığı Alpaslan Öztürk’ü gelecek dönem takımda düşünmediği öğrenildi. 28 yaşındaki savunmacının dönem sonunda gruptan ayrılması bekleniyor.

ARDA TURAN

Galatasaray’da kaptan Arda Turan’ın gelecek dönem takımda düşünülmediği söz edildi. 35 yaşındaki oyuncunun da futbolu bırakması gündemde.

BARIŞ ALPER YILMAZ

Galatasaray’da pek varlık gösteremeyen 21 yaşındaki Barış Alper Yılmaz’ın da deneyim kazanması ismine kiralık olarak gönderebileceği öğrenildi.

RYAN BABEL

Kontratı dönem sonunda bitecek olan Hollandalı futbolcuyla yollar ayrılacak.

HALİL DERVİŞOĞLU

Bu dönem Galatasaray’da bekleneni veremeyen Halil Dervişoğlu için sarı-kırmızılı idare bir teşebbüste bulunmayacak. Genç golcü Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin radarında.

İSMAİL ÇİPE

Galatasaray’ın kaleci İsmail Çipe ile yollarını ayırması bekleniyor. 27 yaşındaki file bekçisi, gösterdiği performansla taraftarlardan ağır reaksiyon görmüştü.

FATİH ÖZTÜRK

Galatasaray kontratı bitecek olan 35 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk’e yeni bir teklif yapmayacak.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN

Devre içinde Eyüpspor’a kiralanan Oğulcan Çağlayan, gelecek dönem sarı-kırmızılı kadroda düşünülmüyor.

ERICK PULGAR

Galatasaray, dönem sonuna kadar kiralık olarak takımına kattığı Erick Pulgar için rastgele bir teşebbüste bulunmayacak. Şilili oyuncu şu ana kadar oynadığı maçlarda bekleneni veremedi.

SOFIANE FEGHOULI

Sarı-kırmızılılar, mukavelesi bitecek bir öteki isim olan Feghouli’yle de yollarını ayıracak.