Son dakika | Galatasaray transfer haberi: Semih Kaya ile muahede sağlandı!

bencede

New member
Galatasaray , orta transfer devrinde Bafetimbi Gomis’ten daha sonra bir diğer eski oyuncusunu daha takıma katmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, son olarak formasını giydiği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Semih Kaya ile muahedeye vardı.

Semih Kaya ile gerçekleştirilen görüşme daha sonrasında taraftarlar muahede sağlarken deneyimli oyuncunun kısa mühlet içerisinde Galatasaray’a imza atarak kampa katılması bekleniyor.

‘Burası benim evim’

İdare ile gerçekleştirdiği toplantıda Semih Kaya’nın, “Burası benim konutum. Ne vakit çağırsanız gelirim” dediği öğrenildi. Savunma sınırına yapılacak bu desteğin teknik yönetici Domenec Torrent tarafınca da istenildiği belirtiliyor.

Üçüncü Galatasaray periyodu

İzmir’den transfer olduğu Galatasaray’ın altyapısından çıkarak A gruba kadar yükselen Semih Kaya, 2017’de 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Sparta Prag’a transfer olmuştu. daha sonrasında ise 2018-19 döneminde Galatasaray’a kiralanarak Sarı-Kırmızılılar’da ikinci devrini yaşadı. 2020-21 döneminin başından beri formasını giydiği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile yollarını yeni ayıran Semih Kaya, Galatasaray’da üçüncü devrini yaşamaya hazırlanıyor.

FANATİK ÖZEL | Metin Karabaş