Son dakika – Galatasaray’da Rezzan Epözdemir istifadan vazgeçti!

bencede

New member
Galatasaray ‘da lider yardımcılığı nazaranvinden istifa eden Rezan Epözdemir, gündemdeki hususlarla ilgili basın toplantısı düzenliyor.

“En kıymetli sorun adalet sorunu”

Türk futbolunun en kıymetli sorunu adalet meselesidir. Galatasaray’ın maruz kaldığı sistematik ve kategorik haksızlıklar karşısında yalnız kalsam da dilim döndüğünce Galatasaray’ı savunmaya çalıştım. Büyük bir gururla yerine getirdiğim tüm bakılırsavlerimden bugün prestijiyle istifa ettim.

Bu ‘Haklı galibiyet’ konusundaki yalnızlaştırma süreci, beni üzdü. O günkü şartlarda istifamı verdim fakat liderimiz uygun görmeyip hizmete devam etmemi istedi. Galatasaray’a karşı yapılan sistematik yanlışlara yeteri kadar reaksiyon verilememesi istifa sebeplerimden biridir.

“Erol Bilecek beni 5 sefer aradı”

Sayın Erol Bilecik beni 5 sefer aradı. Bildiriler attı. Ben bunun ayıp bir bildiri olduğunu, hukuken ve fiilen kabul edemeyeceğimizi, kamuoyu önünde özür dilemeden görüşmeyeceğimizi söylemiş oldum

“Galatasaray haklarını savundum”

Futbol grubumuzun maruz kaldığı hakem kusurlarından bahsetmek istiyorum. Gerekli yansıların verilememesi en kıymetli istifa gerekçelerimden biri. Vakit zaman yalnız kalsam da dilim döndüğünce Galatasaray’ın haklarını savunmaya çalıştım.

“İstifa etmedim”

Galatasaray Spor Kulübü idaresinden istifa etmedim. Yalnızca Futbol A.Ş vazifemden istifa ettiğimi bildirdim.

CANLI AKTARIYORUZ…