Son dakika haberi! Galatasaray – Fenerbahçe maçında büyük gerilim! ‘Defolup gidin’

bencede

New member
Fenerbahçe’nin 2-1 galibiyetiyle sona eren dev derbinin devre içinde protokol tribününün karıştığı, maçı izlemeye gelen üç TFF yöneticisi Ali Düşmez, İsmail Fazilet ve Nuri Akın ile Galatasaray Lideri Burak Elmas içinde sert tartışmanın yaşandığı ortaya çıktı. Ağır kelamların havada uçuştuğu tansiyon anında, fiziki teması ortaya giren muhafazalar önledi. İşte sert tartışmanın bilgileri…

‘BİZ GİDİP GÖRÜŞECEĞİZ’

Galatasaray Lideri Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu’na yapacağı ziyaret için tüm kulüp liderlerine davette bulunacağını açıklamıştı.Sarı-kırmızılı yöneticiler, “Kimse gelmese bile biz gidip görüşeceğiz. Galatasaray kendisine menfaat sağlamak için yola çıkmadı. Kimin isyanı var ise yanımızda olur” dedi.

ÖZDEMİR’DEN JET RANDEVU

Fenerbahçe maçının akabinde hakem konusunda basın toplantısı düzenleyen ve şikâyet etmek için Futbol Federasyonu’na gideceğini söyleyen Galatasaray Lideri Burak Elmas’a yanıt çabucak geldi. TFF Lideri Nihat Özdemir’in, gece yarısında Elmas’ın randevu talebini kabul ettiği ve “Salı (bugün) günü 15.00’te bekliyorum” diyerek ileti attığı ortaya çıktı.

‘BU HAKEMİ ÖZEL Mİ SEÇTİNİZ?’

Edinilen bilgilere bakılırsa, 1-1 biten birinci yarının akabinde protokol tribününün fuayesinde çay içmekte olan TFF yöneticileri Ali Düşmez, İsmail Fazilet ve Nuri Akın’ın yanına giden Burak Elmas, TFF Lider vekili Ali Düşmez’e, “Bu hakemi özel mi seçtiniz?” dedi. Düşmez, “Nereden çıkardınız bu biçimde bir şeyi. Biz hiç karışmıyoruz. nazaranvlendirmeleri Merkez Hakem Şurası yapıyor. Sizler de Oflu Hoca üzere keyfinize göre hakem istiyorsunuz. Atanmış bir MHK var ve bu iş onların işi” yanıtını verdi.

‘SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’

Düşmez’in karşılığından hoşnut olmayan Elmas, “aslına bakarsanız o sistemi değiştireceğiz. Bu tıp hakemlerle bu dönem bitmez” diyerek sitemine devam etti. Ali Düşmez’in lavaboya gitmek için ortamdan ayrılmasıyla ortalık biraz olsun sakinleşmişken, ortaya giren Nuri Akın’ın kelamları fitili ateşledi.

‘BU DÖNEM, BU HAKEMLERLE BİTECEK’

TFF’de Tesisler ve Yatırımlardan Sorumlu yönetici olan Nuri Akın, lider Burak Elmas’a bakarak, “Siz isteseniz de istemeseniz de bu dönem, bu hakemlerle bitecek” dedi. Akın’ın bu kelamları üzerine ortalık bir anda alevlendi. Etrafındakilere Nuri Akın’ı işaret eden Burak Elmas, “Beyefendiyi tanıyamadım. Kimdir kendisi ve buraya nasıl girdi?” dedi.

‘DEFOLUP GİDİN’

Bunun üzerine Akın’dan, “Burakcım, sen beni kayınpederine ve babana sor. Onlar uygun tanır” karşılığını verdi. Bu cevaba daha da sonlanan Elmas, bu sefer de, “Ben Galatasaray Başkanı’yım. Bana Burakcım diyemezsin” diyerek gerisinden şunları sıraladı:”Terbiyesizlik etme, kendine gel. Burası Galatasaray. Gönderdiğiniz hakemle bu maçın içine ettiniz. Türk futbolunun da içine ettiniz. Defolup gidin.”

MÜDAFAALAR PÜRÜZ OLDU

Bununla da yetinmeyen ve Akın’a gerçek atak yapan Elmas ile Nuri Akın içinde fiziki temas yaşanmasına, ortaya giren muhafazalar pürüz oldu.

‘HADDİNİZİ BİLİN’

Galatasaray Lideri Burak Elmas’ın sonlanıp, ağır tabirler kullanımı daha sonrasında bu kere devreye Galatasaray Lider Yardımcısı Rezan Epözdemir girdi. Epözdemir, “Galatasaray’ın meskeninde hiç kimse Galatasaray Lideri’ne laf söyleyemez. Haddinizi bilin” diyerek, TFF yöneticisine karşılık verdi.

GALATASARAY GENEL HEYET ÜYESİ

Nef Stadı protokol tribününde Burak Elmas ile sevimsiz anlar yaşayan Türkiye Futbol Federasyonu İdare Şurası üyesi Nuri Akın’ın 5036 nolu Galatasaray genel heyet üyesi olduğu ortaya çıktı. Akın’ın ayrıyeten eski lider Mustafa Cengiz’in teklifiyle TFF Yönetimi’ne girdiği ortaya çıktı.

‘BİZ GİDİP GÖRÜŞECEĞİZ’

Galatasaray Lideri Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu’na yapacağı ziyaret için tüm kulüp liderlerine davette bulunacağını açıklamıştı.Sarı-kırmızılı yöneticiler, “Kimse gelmese bile biz gidip görüşeceğiz. Galatasaray kendisine menfaat sağlamak için yola çıkmadı. Kimin isyanı var ise yanımızda olur” dedi.

ÖZDEMİR’DEN JET RANDEVU

Fenerbahçe maçının akabinde hakem konusunda basın toplantısı düzenleyen ve şikâyet etmek için Futbol Federasyonu’na gideceğini söyleyen Galatasaray Lideri Burak Elmas’a yanıt çabucak geldi. TFF Lideri Nihat Özdemir’in, gece yarısında Elmas’ın randevu talebini kabul ettiği ve “Salı (bugün) günü 15.00’te bekliyorum” diyerek bildiri attığı ortaya çıktı.

‘BU HAKEMİ ÖZEL Mİ SEÇTİNİZ?’

Edinilen bilgilere bakılırsa, 1-1 biten birinci yarının akabinde protokol tribününün fuayesinde çay içmekte olan TFF yöneticileri Ali Düşmez, İsmail Fazilet ve Nuri Akın’ın yanına giden Burak Elmas, TFF Lider vekili Ali Düşmez’e, “Bu hakemi özel mi seçtiniz?” dedi. Düşmez, “Nereden çıkardınız bu biçimde bir şeyi. Biz hiç karışmıyoruz. nazaranvlendirmeleri Merkez Hakem Heyeti yapıyor. Sizler de Oflu Hoca üzere keyfinize bakılırsa hakem istiyorsunuz. Atanmış bir MHK var ve bu iş onların işi” karşılığını verdi.

‘SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’

Düşmez’in cevabından hoşnut olmayan Elmas, “aslına bakarsan o sistemi değiştireceğiz. Bu tıp hakemlerle bu dönem bitmez” diyerek sitemine devam etti. Ali Düşmez’in lavaboya gitmek için ortamdan ayrılmasıyla ortalık biraz olsun sakinleşmişken, ortaya giren Nuri Akın’ın kelamları fitili ateşledi.

‘BU DÖNEM, BU HAKEMLERLE BİTECEK’

TFF’de Tesisler ve Yatırımlardan Sorumlu yönetici olan Nuri Akın, lider Burak Elmas’a bakarak, “Siz isteseniz de istemeseniz de bu dönem, bu hakemlerle bitecek” dedi. Akın’ın bu kelamları üzerine ortalık bir anda alevlendi. Etrafındakilere Nuri Akın’ı işaret eden Burak Elmas, “Beyefendiyi tanıyamadım. Kimdir kendisi ve buraya nasıl girdi?” dedi.

‘DEFOLUP GİDİN’

Bunun üzerine Akın’dan, “Burakcım, sen beni kayınpederine ve babana sor. Onlar düzgün tanır” yanıtını verdi. Bu karşılığa daha da sonlanan Elmas, bu sefer de, “Ben Galatasaray Başkanı’yım. Bana Burakcım diyemezsin” diyerek gerisinden şunları sıraladı:”Terbiyesizlik etme, kendine gel. Burası Galatasaray. Gönderdiğiniz hakemle bu maçın içine ettiniz. Türk futbolunun da içine ettiniz. Defolup gidin.”

MÜDAFAALAR MAHZUR OLDU

Bununla da yetinmeyen ve Akın’a hakikat atılım yapan Elmas ile Nuri Akın içinde fiziki temas yaşanmasına, ortaya giren müdafaalar pürüz oldu.

‘HADDİNİZİ BİLİN’

Galatasaray Lideri Burak Elmas’ın sonlanıp, ağır tabirler kullanımı daha sonrasında bu defa devreye Galatasaray Lider Yardımcısı Rezan Epözdemir girdi. Epözdemir, “Galatasaray’ın meskeninde hiç kimse Galatasaray Lideri’ne laf söyleyemez. Haddinizi bilin” diyerek, TFF yöneticisine cevap verdi.

GALATASARAY GENEL ŞURA ÜYESİ

Nef Stadı protokol tribününde Burak Elmas ile sevimsiz anlar yaşayan Türkiye Futbol Federasyonu İdare Heyeti üyesi Nuri Akın’ın 5036 nolu Galatasaray genel şura üyesi olduğu ortaya çıktı. Akın’ın ayrıyeten eski lider Mustafa Cengiz’in teklifiyle TFF Yönetimi’ne girdiği ortaya çıktı.