Son dakika haberi! İsmail Kartal, Fenerbahçe sorusuna karşılık verdi! Teklif açıklaması

bencede

New member
Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının akabinde teknik yönetici arayışlarına sürat veren Fenerbahçe’de yeni teknik adamın kim olacağı merak ediliyor. Milliyet’in haberine göre; Pereira daha sonrası sarı-lacivertli kulübün teknik yönetici adaylarından biri olan İsmail Kartal sessizliğini bozdu.

20 ARALIK’TA VEDA ETTİ

Emre Belözoğlu’nun vedasından daha sonra Vitor Pereira 2 Temmuz 2021’de imzaladı. Vitor Pereira ise 20 Aralık 2021’de ayrıldı ve 1 Ocak 2022 itibariyle Fenerbahçe’nin hocası aşikâr değil. Sarı-lacivertlilerde 10 Ocak Pazartesi günü ligde oynanacak Adana Demirspor maçına kadar bir teknik yönetici belirlenmesi amaçlanıyor.

LİGDE 4 PUAN TOPLADI

Süreksiz olarak misyona getirilen Zeki Murat Göle idaresinde iki maça çıkan Fenerbahçe 4 puan topladı. Fatih Karagümrük ile 1-1 birliktee kalan sarı-lacivertliler Kadıköy’de Yeni Malatyaspor’u 2-0 yendi. Göle idaresindeki Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Afjet Afyonspor’u uzatmalarda 2-0 mağlup ederek çeşit atladı.

BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELDİ

Vitor Pereira ile ayrılığın üzerinden 17 gün geçerken gündeme biroldukça isim geldi. Bilhassa Slaven Bilic, Joachim Löw ve İsmail Kartal’ın isimleri ön plana çıkmıştı.

KARTAL’DAN TEKLİF AÇIKLAMASI

Mevzuyla ilgili olarak İsmail Kartal sessizliğini bozdu. Fenerbahçe’den rastgele bir teklif gelip gelmediğiyle ilgili soruya Kartal, ‘Herhangi bir teklif almadım bende gelişmeleri basından takip ediyorum’ yanıtını verdi.

20 ARALIK’TA VEDA ETTİ

Emre Belözoğlu’nun vedasından daha sonra Vitor Pereira 2 Temmuz 2021’de imzaladı. Vitor Pereira ise 20 Aralık 2021’de ayrıldı ve 1 Ocak 2022 itibariyle Fenerbahçe’nin hocası belirli değil. Sarı-lacivertlilerde 10 Ocak Pazartesi günü ligde oynanacak Adana Demirspor maçına kadar bir teknik yönetici belirlenmesi amaçlanıyor.

LİGDE 4 PUAN TOPLADI

Süreksiz olarak nazaranve getirilen Zeki Murat Göle idaresinde iki maça çıkan Fenerbahçe 4 puan topladı. Fatih Karagümrük ile 1-1 birliktee kalan sarı-lacivertliler Kadıköy’de Yeni Malatyaspor’u 2-0 yendi. Göle idaresindeki Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Afjet Afyonspor’u uzatmalarda 2-0 mağlup ederek çeşit atladı.

BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELDİ

Vitor Pereira ile ayrılığın üzerinden 17 gün geçerken gündeme biroldukça isim geldi. Bilhassa Slaven Bilic, Joachim Löw ve İsmail Kartal’ın isimleri ön plana çıkmıştı.

KARTAL’DAN TEKLİF AÇIKLAMASI

Mevzuyla ilgili olarak İsmail Kartal sessizliğini bozdu. Fenerbahçe’den rastgele bir teklif gelip gelmediğiyle ilgili soruya Kartal, ‘Herhangi bir teklif almadım bende gelişmeleri basından takip ediyorum’ karşılığını verdi.