Son dakika… İstek Çalımbay’dan Beşiktaş açıklaması

bencede

New member
Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafınca düzenlenen söyleşi programı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çalımbay’a isminin Beşiktaş ile anılması konusunda görüşleri soruldu. Deneyimli teknik adam, bu argümanlar ile ilgili şu anda bi şey söylemenin mümkün olmadığını ve önlerindeki Galatasaray maçını düşündüklerini söylemiş oldu.

“hiç birinden haberim yok”

Bir gazetecinin “Beşiktaş’ın teknik yöneticiliği ile ilgili isminiz geçiyor ve basında yer aldı. Neler söylersiniz” formundaki sorusuna Çalımbay, “Benim şu an hiç birinden haberim yok. Sahiden haberim yok. Ben idman yaptım ve idman biter bitmez söyleşiye geldim. Bu sorularla burada karşılaştım. Bu husus ile ilgili bir şey söylemek şu anda mümkün değil. Önceliğimiz Galatasaray maçı. Sivas ve topluluk için hayli kıymetli. Ekibimiz ve bizler için epey değerli. Tek niyetimiz maçı uygun biçimde bitirmek” karşılığını verdi.

“Tek gayemiz kazanmak”

Galatasaray maçına odaklandıklarını belirten Çalımbay, “Son iki maçımızı hem güzel skor alarak tıpkı vakitte âlâ oynayarak kazandık. Hakikaten yeterli bir yere geldik. Çok uygun bir ekiple maç oynayacağız. Avrupa’da Türkiye’yi de en uygun biçimde temsil ediyorlar. Galatasaray grubu fazlaca disiplinli bir ekip. Bizim kesinlikle bu maçtan puan ya da puanlar almamız gerekiyor, hayli muhtaçlığımız var. Zira ligin ikinci yarısına güzel bir biçimde girmemiz lazım. Tek gayemiz kendi taraftarımız önünde kazanmak. Taraftar dayanağımız de epey fazlaca düzgün olursa onlarla birlikte bir zafer kazanacağız. Sivasspor takım açısından ıstırap yaşayabilir lakin Galatasaray’ın fazlaca geniş bir takımı var. Âlâ bir takımları var ve onların bir eza yaşayacaklarını zannetmiyorum” diye konuştu.

İHA

İHA