Son Dakika | Mustafa Kapı, Üstün Lig’e dönüyor iddiası! Karagümrük…

bencede

New member
Galatasaray altyapısında yetişen ve 2019/20 döneminde kontrat uzatma tekliflerini geri çevirerek kadrodan ayrılma sonucu almıştı.

‘FENERBAHÇE’YE İMZA ATACAK’ ARGÜMANLARI VARDI

O devir Galatasaray’dan olaylı biçimde ayrılan Mustafa Kapı’nın eski paylaşımları ortaya çıkmış ve genç futbolcunun Fenerbahçe ‘ye imca atacağı sav edilmişti.

DÖNEM SONU LILLE’İN YOLUNU TUTTU

2019/20 dönemini Galatasaray’da takım dışı olarak geçiren Mustafa Kapı, Ağustos 2020’de Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik’in forma giydiği Lille’e Transfer oldu.

LILLE’DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Lille’de vakit zaman A kadro takımında olsa da hayli fazla müddet alamayan Mustafa Kapı, geçen dönem grubuyla birlikte Fransa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

FATİH KARAGÜMRÜK SAVI

Lille’de A ekipte müddet bulmakta zorlanan, B grupta ise bu dönem sırf 6 maça çıkan Mustafa Kapı’nın Muhteşem Lig’e geri döneceği sav edildi. Ajansspor’da yer alan haberde Fatih Karagümrük’ün 19 yaşındaki futbolcuyla prensip muahedesine vardığı açıklandı.

Fransız kulüp ile 2025’e kadar mukavelesi bulunan Mustafa’nın bonservisiyle gelebileceği tabir edildi.

“UMARIM AVRUPA’DA KALICI OLURUM”

Galatasaray’dan ayrılıp Lille’e giden Mustafa Kapı, transfer daha sonrası yaptığı açıklamada; “Çok âlâ bir karar verdiğimi düşünüyorum Lille transferi konusunda. Fransa ligi ve kulübüm genç oyuncuları yetiştiren, oynatan ve kıymet katan bir kulüp. Ben Avrupa’da tertipli olarak oynayıp uzun mühlet kalmak istiyorum. Galatasaray’dan Türkiye’de kalmak için değil, mesleğime Avrupa’da devam etmek istediğim için ayrıldım. Umarım sistemli olarak uzun yıllar Avrupa’da Futbol oynarım.” diye konuşmuştu.

Kaynak: Hürriyet