Son dakika! Pjanic’ten ayrılık açıklaması

bencede

New member
Beşiktaş ‘ın yıldız futbolcusu Miralem Pjanic, Beşiktaş’tan devre ortası ayrılacağı konusunda çıkan haberlere açıklık getirdi.

Pjanic’ten yapılan açıklama şöyleki;

Hocamızla yeterli bir bağlantımız var

Kendimi daha yeterli hissediyorum, makus bir sakatlıktan döndüm. Dönmem gerekenden daha süratli davranmak istedim. Olabilecek en güzel form düzeyimle dönüş yapmadım ancak vakit içinde daha düzgüne gidiyorum. Hocamızla yeterli bir bağlantımız var, uygun bir atmosfer var.

Bir yere gitmeyi düşünmüyorum

Berbat bir müddetçten çıktık ancak öz itimadımız düzgüne gitmeye başladı. Beşiktaş’ta tüm dönem kalma konusunda başımda bir kuşku yok. Grup arkadaşlarım ve bu şahane taraftarı bırakıp bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Şu anda tek düşünebileceğim kadrom, Beşiktaş. Burada olmaktan zevk alıyorum. Buraya gelmedilk evvel Türk taraftarların coşkusu hakkında epey şey duymuştum. Burada olmak hayli özel. Burada özel bir şey var, bunu hissediyorsunuz. Buraya muvaffakiyet getirmek için geldim, başarılı olmak için geldim.

Bulunduğumuz noktadan dolayı epeyce mutsuzuz

Sergen hocamız, fazlaca hürmet duyduğumuz biri. Bu kulübe kattıkları tartışılamaz. Futbolda bu biçimde ayrılıklar yaşanabiliyor. Bulunduğumuz noktadan dolayı fazlaca mutsuzuz fakat âlâ bir grubumuz olduğuna inanıyorum. Güzel çalışıyoruz. Maç maç gidiyoruz. Dönem sonuna kadar buradayım, bu kesin. Burada memnunum. Herkesle aram uygun. Gelecek ne getirir bilmiyorum, şu anda bu dönemde ne olacağına odaklanmış durumdayım. Dönemin sonunda ne olacağını goreceğiz.

6 numarada kendimi daha düzgün hissettiğimi söyleyebilirim

Hocamız, beni uygun tanıyor. Benim nerede en uygun performans vereceğimi o da biliyor. Bu konumda oynarken tertip manasında daha fazla sorumluluk aldığım bir yapı oluyor. 6 numarada kendimi daha düzgün hissettiğimi söyleyebilirim. Taktiksel olarak daha az organize olduğunu söyleyebilirim Üstün Lig ’de. Trabzonspor , en organize imaj veren grup. Kusursuz bir manzara vermiyorlar tahminen fakat organizeler, bu yüzden de başkanlar.