Son dakika! Slaven Bilic’ten Fenerbahçe açıklaması

bencede

New member
İsmi son periyotta Fenerbahçe ile anılan 53 yaşındaki Hırvat teknik adam Slaven Bilic, Hırvatistan basınına Sarı-Lacivertli takım hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Germanijak’ın haberine nazaran Çin grubu Beijing Guoan’dan ayrılma sürecini anlatan Bilic, dönem başında Fenerbahçe ile her mevzuda anlaştığını fakat kadroda kaldığını belirterek, “Altıncı ayda ayrılmak istedim, Fenerbahçe ile her mevzuda anlaşmıştım. Futbolda her şey epeyce makûs gitmişti. Akabinde olağanüstü bir bağım olan lider ile görüştüm ve ayrılmak istediğimi söylemiş oldum. Fakat görüşmemizde, o kalmam konusunda ısrar etti, ekibin aldığı sonuçlara bakılmaksızın iki yıl kalmamı istedi zira stadyum yapıyordu ve uzun vadeli bir planı vardı. Üç gün boyunca bu mevzuyu görüştük. Ve sonunda bu dönemin sonuna kadar kalacağımı ve grup için elimden geleni yapacağımı söylemiş oldum. Dönem bittiğinde ise bir daha de ayrılma mümkünlüğünü düşünmek konusunda anlaştık. Ocak ayı geldiğinde ise ayrılmamı kabul etti.” tabirlerinde bulundu.

“Fenerbahçe üzere bir kulübü reddetmek zor”

Fenerbahçe üzere bir kulübü reddetmenin sıkıntı olduğunu söyleyen 53 yaşındaki Hırvat teknik adam, teklif gelmesi halinde Sarı-Lacivertlilere yeşil ışık yaktığını belirten şu kelamları kullandı:

“Kendimi biliyorum, nasıl reaksiyon vereceğimi biliyorum, yalnızca ben değil gerçekçi olalım, Fenerbahçe üzere bir kulüp sizi istediğinde reddetmesi zordur. Bu her gün olan bir şey değil. Türkiye’nin olağanüstü bir ülke olduğunu ve orayı sevdiğimi asla saklamadım. Çin’de aylarca ailem ve ve arkadaşlarım olmadan kaldıktan daha sonra bir tatil hasreti çektim. Hayatta bir istikrar bulmamız lazım ve şu an bile teklifi kabul edeceğime hiç kuşkum yok lakin en azından yaza kadar Hırvatistan’da kalmayı sorun etmem.”