bencede
New member
1 yıldır Akyazı’da hiç bir lig maçını kaybetmeyen Bordo-Mavililer, Göztepe pürüzünü de 4-2’lik skorla aştı, Trabzon’da coşku tavan yaptı. Fırtına gümbür gümbür şampiyonluğa gidiyor, artık Abdullah Avcı da argümanlı kelamlar sarf ediyor. Basın toplantısında, “Bütün kupalara talibiz. Daha şampiyon olmadık, lakin Türk futbol tarihinin en erken şampiyonu olmak istiyoruz” diyen önderin hocası, soyunma odasında daha ateşli bir konuşma yaptı. “Sizinle gurur duyuyorum” kelamlarıyla oyuncularını tebrik eden Avcı, “Özel bir senede özel işler yapıyorsunuz. Şahane gidiyoruz. bu biçimde devam. Tarih yazmaya fazlaca az kaldı. Sonuna kadar kazanma alışkanlığımızı sürdüreceğiz. Bu anların keyfini çıkartın ve daima daha fazlasına odaklanın” sözlerini kullandı.
Baharda şampiyonluk…
21 haftadır liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor , dayanılmaz performansını devam ettirip baharda matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Muhteşem Lig’de 2013-2014 döneminde Fenerbahçe , bitime 3 maç kala keyifli sona ulaşmıştı. Bordo-Mavililer, adım adım bu rekoru kırmaya yanlışsız ilerliyor.
Safa Can Konuksever
Baharda şampiyonluk…
21 haftadır liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor , dayanılmaz performansını devam ettirip baharda matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Muhteşem Lig’de 2013-2014 döneminde Fenerbahçe , bitime 3 maç kala keyifli sona ulaşmıştı. Bordo-Mavililer, adım adım bu rekoru kırmaya yanlışsız ilerliyor.
Safa Can Konuksever