SON DAKİKA! Trabzonspor Yusuf Erdoğan ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi

bencede

New member
Trabzonspor ‘un, Kasımpaşa’dan takımına kattığı Yusuf Erdoğan, kente geldi. Tarifeli uçak ile saat 10.30 sıralarında Trabzon’a inen başarılı oyuncuyu kulüp nazaranvlileri karşıladı.

Yusuf Erdoğan, burada basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, epey memnun olduğunu aktararak, “Öncelikle epeyce memnunum tekrar meskenime döndüğüm için. Buradan 4 yıl evvel veda ederken hayal kırıklıkları ve göz yaşlarıyla ayrılmıştım. Bugün ise tıpkı hisleri sevinç göz yaşları olarak geri alıyorum. Çok şey kazanmış, deneyim edinmiş bir Yusuf Erdoğan olarak geri dönüyorum. Bu şampiyonluk takımında olmak benim için bir hayaldi. Çok memnunum, bu takımda olmam için bana talih veren hocalarıma ve başkanlarıma fazlaca teşekkür ederim. Çok memnunum, epey heyecanlıyım” sözlerini kullandı.

Yusuf Erdoğan, sıhhat denetimlerinden geçmek üzere kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı.

KAP GELDİ

Bu ortada bordo mavili kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bir bildiri yayınlayarak Yusuf Erdoğan için görüşmelere başlandığını duyurdu. Deneyimli futbolcunun mukavele bilgilerinın kısa müddette açıklanması bekleniyor.