Son dakika: Ünal Aysal, Galatasaray lider adayı olacak mı?

bencede

New member
Galatasaray’da Burak Elmas idaresi idari taraftan ibra edilmedikten daha sonra olağanüstü seçimli genel şura sonucu alındı. Nisan ayının sonunda seçime gidecek olan Sarı-kırmızılılarda eski liderlerden Ünal Aysal başkanlık seçimine dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’da Burak Elmas idaresinin idari açıdan ibra edilmemesiyle yaşanan tansiyon kulübün önde gelen isimlerini harekete geçirdi.

Eski liderlerden Dursun Özbek seçimde adaylık için hazırlık yaparken Ünal Aysal da fazlaca sayıda isimle 23 Nisan’da gerçekleştirilecek olağanüstü genel konsey için beyin fırtınasına odaklandı.

Burak Elmas idaresinin idari açıdan ibra edilmemesinin akabinde tüzük gereği seçime gitmek zorunda olan Galatasaray’da olağanüstü genel şura tarihi muhakkak oldu.

Galatasaray Spor Kulübü 2021 yılı Olağan Genel Heyet Toplantısı’nda Burak Elmas başkanlığındaki idare heyetinin 22 Haziran 2021 – 31 Aralık 2021 devri ibra edilmemesi daha sonrası tüzük gereği seçime gidilecek.

Galatasaray, olağanüstü seçimli genel konseyinin 23 Nisan’da yapılacağını lakin kâfi çoğunluğun sağlanamaması halinde toplantının 30 Nisan’da yapılacağını deklare etti.

SABAH’a açıklamalarda bulunan Aysal, Galatasaray topluluğunun en önde gelen isimleriyle istişareler halinde olduğunu belirterek şunları söylemiş oldu:

”Son yaşanan gelişmelerden daha sonra topluluğun önde gelen isimlerinden görüşme isteği geldi ve bu hafta boyunca randevu verdim.”

“Bu üslup meselelerin devam etmemesi için sistemin ayrıntılı tahlilini yapıyoruz. Galatasaray topluluğunun önde gelen isimleriyle istişareler yapıyorum.”

Galatasaray’da Burak Elmas idaresinin idari açıdan ibra edilmemesiyle yaşanan tansiyon kulübün önde gelen isimlerini harekete geçirdi.

Eski liderlerden Dursun Özbek seçimde adaylık için hazırlık yaparken Ünal Aysal da epey sayıda isimle 23 Nisan’da gerçekleştirilecek olağanüstü genel heyet için beyin fırtınasına odaklandı.

Burak Elmas idaresinin idari açıdan ibra edilmemesinin akabinde tüzük gereği seçime gitmek zorunda olan Galatasaray’da olağanüstü genel heyet tarihi aşikâr oldu.

Galatasaray Spor Kulübü 2021 yılı Olağan Genel Heyet Toplantısı’nda Burak Elmas başkanlığındaki idare heyetinin 22 Haziran 2021 – 31 Aralık 2021 periyodu ibra edilmemesi daha sonrası tüzük gereği seçime gidilecek.

Galatasaray, olağanüstü seçimli genel konseyinin 23 Nisan’da yapılacağını fakat kâfi çoğunluğun sağlanamaması halinde toplantının 30 Nisan’da yapılacağını deklare etti.

SABAH’a açıklamalarda bulunan Aysal, Galatasaray topluluğunun en önde gelen isimleriyle istişareler halinde olduğunu belirterek şunları söylemiş oldu:

”Son yaşanan gelişmelerden daha sonra topluluğun önde gelen isimlerinden görüşme isteği geldi ve bu hafta boyunca randevu verdim.”

“Bu biçim problemlerin devam etmemesi için sistemin ayrıntılı tahlilini yapıyoruz. Galatasaray topluluğunun önde gelen isimleriyle istişareler yapıyorum.”