Süper model girişimci Tyra Banks, dondurma işini genişletiyor

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Süper model, yapımcı ve seri girişimci Tyra Banks, dondurma şirketi Smize ve Dream için BAE’de ilk küresel genişleme karakolunu kurdu. Euronews’e konuşan kadın, şunları söyledi: “Yatırım ofisi bize gerçekten büyük bir sıçrama yaptı, bilirsiniz, beyaz olmayan insanları destekliyoruz, kadınları destekliyoruz ve onları Birleşik Arap Emirlikleri’ne getirmek ve dünyaya göstermek istiyoruz. yani, biliyorsun, işini burada büyütebilirsin.”

Banks, America’s Next Top Model ve The Tyra Banks şovu gibi şovlardaki başarısı sayesinde tanınan bir isim haline geldi. İş dünyasında diğer kadınları desteklemenin önemini vurgulayarak, “Diğer kadınların izlediğini göstermek için kameraları üzerimize koymanız önemlidir.. siz, şu anda bunu yapabileceğinizi izliyorsunuz. Biliyorsunuz, ama bunların çoğu rol modeller ve çevrenizde uzman olan kişilerle ilgili. Yenilikçi sizsiniz, ancak strateji, pazarlama ve iş dünyasında başarılı olmak için gereken diğer tüm şeylerle kendinizi kuşatın.”

sınırları aşmak

Sınırları aşmasıyla tanınan Tyra, GQ ve Sports Illustrated Swimsuit Issue dergilerinin kapaklarında yer alan ilk Afrikalı-Amerikalı kadındı. 15 yaşından beri yaratıcı endüstrilerde çalışıyor ve sağlam iş ahlakına ve modelleme işinde hayatta kalma becerisine annesine borçlu.

“Annem bana bir ürün olduğumu söylerdi. Bu, ben bir girişimci olmadan önceydi. Yetenekliyken, modelken. Ve dedi ki, ‘Sen bir ürünsün ve bu ürünü nasıl pazarlayacaksın? Anlamalısınız, ürünler bayatlayabilir’ diye ekledi, “Yani bu çok sağlıklı bir yoldu, bilirsiniz, ‘ah, sizi şu ya da bu için istemiyoruz’ dediğimde, tüm bu hayırlar, ‘ürüne hayır diyorlar’ gibiydi. Bebeğime hayır demiyorlar. Bunu hatırla.’ Ve bence bu, çılgın bir eğlence dünyasında aklı başında kalmama ve delirmememe yardımcı oldu.

Yeni işletmeler ve start-up’lar için tavsiyeleri var ve şöyle diyor: “Pazarı araştırın, her şeye bakın, takıntılı hale gelin ve deliler gibi araştırın. Odaklandığım bir şey var ve çıkamıyorum… ders çalışıp takıntılı hale geliyorum. Ve sonra kimse ne yaptığınızı bilmediğinizi söyleyemez.”