Tolgay Arslan’dan flaş itiraf! “Keşke yapmasaydım”

bencede

New member
İtalya Serie A ekiplerinden Udinese’de oynayan Tolgay Arslan, geçmişte Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olduğu süreçte yaptığı açıklamalar niçiniyle pişman olduğunu lisana getirdi.

İşte yıldız futbolcunun kelamları:

“O açıklamalar için hayli pişmanım. Geriye dönüp baktığımda ‘Keşke yapmasaydım’ diyorum. Beşiktaş’tan ayrılış formum makûs oldu, kusurluydum. Lakin bana da haksızlıklar yapıldı. Beni taraftarlarla karşı karşıya getirdiler. Beşiktaş taraftarı da kulüp de her vakit kalbimde farklı bir yere sahip oldu.”

“6-7 ay paramı alamadığım periyot oldu. Paramı almak istediğim için takım dışı bırakıldığımı düşünüyorum. Beşiktaş’ta oynarken yaşadığım sorunlu günlerde Şenol hoca beni karşısına alıp konuşmuştu. Kendisine büyük hürmetim var. bu biçimde sarf ettiği kelamlara tahminen epey dikkat etmemiştim. Artık geldiğim noktada ne kadar haklı olduğunu görüyorum.”

O periyotta Tolgay Arslan ne demişti?

Tolgay, Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olduğunda şunları söylemişti:

“Ben Türkiye’ye birinci geldiğimde Türkiye’nin en büyük topluluğunun Fenerbahçe olduğunu çabucak fark ettim. Eski grup arkadaşlarım, eski futbolcular bana birebir şeyi söylemiş oldu ve kendim de şahit oldum. Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim. Bugün bunu birinci sefer yaptım (Fenerbahçe arması için söylüyor). Zira güç bir periyottan daha sonra bir taraftar seni bu biçimde karşılarsa ortasında diğer hisler oluşuyor. Çok yanlışsız bir karar verdiğimi tekrar anladım.”

Ulusal Kadro açıklaması

“Türkiye Ulusal Grubu için oynamak hayalimdi ancak nasip olmadı. Tren oldukçatan kaçtı. Artık maçlarını severek, gönülden destekleyerek izliyorum. Umarım Dünya Kupası’na masraflar ve başarılı olurlar.”

‘Türkiye’ye dönmem diyemem’

“İtalya’da her hafta oynayıp mühlet almak hoş bir his. Her hafta kuvvetli rakiplere karşı gayret etmek her insanın hayalidir. Türkiye’deki güçlü periyottan daha sonra buraya gelmek ve oynamak büyük muvaffakiyet. Udinese bana hoş şeyler kattı.”

“İtalya’da toparlandım ve kendimi bir daha gösterme imkânı buldum. Kontratım devam ediyor. Türkiye’ye dönme hususuyla ilgili şu an net bir fikrim yok. Vaktin ne göstereceğine bakacağım. Döneceğim ya da dönmeyeceğim diye kesin konuşmamak gerekir.”

İşte yıldız futbolcunun kelamları:

“O açıklamalar için fazlaca pişmanım. Geriye dönüp baktığımda ‘Keşke yapmasaydım’ diyorum. Beşiktaş’tan ayrılış biçimim berbat oldu, kusurluydum. Lakin bana da haksızlıklar yapıldı. Beni taraftarlarla karşı karşıya getirdiler. Beşiktaş taraftarı da kulüp de her vakit kalbimde başka bir yere sahip oldu.”

“6-7 ay paramı alamadığım periyot oldu. Paramı almak istediğim için takım dışı bırakıldığımı düşünüyorum. Beşiktaş’ta oynarken yaşadığım külfetli günlerde Şenol hoca beni karşısına alıp konuşmuştu. Kendisine büyük hürmetim var. bu biçimde sarf ettiği kelamlara tahminen epey dikkat etmemiştim. Artık geldiğim noktada ne kadar haklı olduğunu görüyorum.”

O devirde Tolgay Arslan ne demişti?

Tolgay, Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olduğunda şunları söylemişti:

“Ben Türkiye’ye birinci geldiğimde Türkiye’nin en büyük topluluğunun Fenerbahçe olduğunu çabucak fark ettim. Eski kadro arkadaşlarım, eski futbolcular bana birebir şeyi söylemiş oldu ve kendim de şahit oldum. Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim. Bugün bunu birinci kez yaptım (Fenerbahçe arması için söylüyor). Zira sıkıntı bir periyottan daha sonra bir taraftar seni bu biçimde karşılarsa ortasında diğer hisler oluşuyor. Çok hakikat bir karar verdiğimi yine anladım.”

Ulusal Ekip açıklaması

“Türkiye Ulusal Kadrosu için oynamak hayalimdi lakin nasip olmadı. Tren çoktan kaçtı. Artık maçlarını severek, gönülden destekleyerek izliyorum. Umarım Dünya Kupası’na sarfiyatlar ve başarılı olurlar.”

‘Türkiye’ye dönmem diyemem’

“İtalya’da her hafta oynayıp mühlet almak hoş bir his. Her hafta kuvvetli rakiplere karşı uğraş etmek her insanın hayalidir. Türkiye’deki güçlü devirden daha sonra buraya gelmek ve oynamak büyük muvaffakiyet. Udinese bana hoş şeyler kattı.”

“İtalya’da toparlandım ve kendimi bir daha gösterme imkânı buldum. Kontratım devam ediyor. Türkiye’ye dönme mevzusuyla ilgili şu an net bir fikrim yok. Vaktin ne göstereceğine bakacağım. Döneceğim ya da dönmeyeceğim diye kesin konuşmamak gerekir.”