bencede
New member
Spor Toto Muhteşem Lig ‘de şampiyonluk yolunda kıymetli bir avantajı elinde bulunduran Trabzonspor ‘da, kadro kaptanı kaleci Uğurcan Çakır için hazırlanan, ‘Benim hikayem’ belgeselinin çekimleri geçtiğimiz dönem başladı. Uğurcan’ın bulunduğu kentlerde ayrıntılı çekimler yapıldı. hayatına dokunan beşerlerle gerçekleştirilen röportajların yanı sıra grup arkadaşları da ulusal ile bekçisi için görüşlerini aktardı. Geçtiğimiz dönem başlanan belgesel olağan koşullarda tamamlanmıştı. Fakat Uğurcan Çakır’ın, Avrupa’ya transferi gerçekleşmeyince tanıtımı yapılan belgeselin tamamının yayınlanması fikri de ortadan kalkmış oldu.
Şampiyonluk kutlamaları bekleniyor
Bu dönem kalesinde ortaya koyduğu performansla göz dolduran Uğurcan Çakır’ın, dönemin tamamlanmasıyla birlikte transferine kesin gözüyle bakılıyor. Biroldukca kulübün Uğurcan için nabız yokladığı biliniyor fakat çabucak hemen Karadeniz grubuna önemli sayılabilecek bir teklif ulaşmış değil. Çakır’ın, ‘Benim hikayem’ belgeseline bu dönem yaşananlar ve şampiyonluk kutlamaları eklenmesiyle bir arada, yurt dışına gerçekleşmesi beklenen transferi de tamamlanmasıyla belgeselin yayımlanması düşünülüyor.
“Şampiyonluk görmeden gitsem üzülürdüm”
Uğurcan Çakır’ın, gelen tekliflere karşın Avrupa’ya transferi gerçekleşmemişti. Bordo-mavili grupta kalarak, “Şampiyonluk görmeden gitsem üzülürdüm” sözlerini kullanan başarılı eldiven, şampiyonluğun gelmesiyle bir arada yurt dışı transferinin önünü de açmış olacak.
İHA
Şampiyonluk kutlamaları bekleniyor
Bu dönem kalesinde ortaya koyduğu performansla göz dolduran Uğurcan Çakır’ın, dönemin tamamlanmasıyla birlikte transferine kesin gözüyle bakılıyor. Biroldukca kulübün Uğurcan için nabız yokladığı biliniyor fakat çabucak hemen Karadeniz grubuna önemli sayılabilecek bir teklif ulaşmış değil. Çakır’ın, ‘Benim hikayem’ belgeseline bu dönem yaşananlar ve şampiyonluk kutlamaları eklenmesiyle bir arada, yurt dışına gerçekleşmesi beklenen transferi de tamamlanmasıyla belgeselin yayımlanması düşünülüyor.
“Şampiyonluk görmeden gitsem üzülürdüm”
Uğurcan Çakır’ın, gelen tekliflere karşın Avrupa’ya transferi gerçekleşmemişti. Bordo-mavili grupta kalarak, “Şampiyonluk görmeden gitsem üzülürdüm” sözlerini kullanan başarılı eldiven, şampiyonluğun gelmesiyle bir arada yurt dışı transferinin önünü de açmış olacak.
İHA