Trabzonspor İdaresi’nden ayrılan Sertaç İnanç’tan açıklama

bencede

New member
Trabzonspor ‘da Lider Ahmet Ağaoğlu’nun yeni periyot idare grubunda yer almayan Sertaç İnanç toplumsal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. İdare haricinde olmasının hiç bir farkı olmadığını ve gerektiği takdirde Bordo-Mavililer’e hizmet etmeye devam edeceğini lisana getiren İnanç şu sözleri kullandı:

“Değerli Trabzonspor Topluluğuna; İdare şurasında bulunduğum müddet içerisinde bir Trabzonsporlunun topluluğa nasıl hizmet etmesi gerekiyorsa, en içten hislerimle, profesyonelce bu bakılırsavi yerine getirmeye çalıştım. Tek gayem Trabzonspor’u en güzel biçimde temsil etmek, hak ettiği noktalara taşımak ve topluluğumuzla bütünleşmek oldu.

Bu müddet içerisinde yaptığım seyahatlerde, Edirne’den Yalova’ya Urfa’ya; Paris’ten Moskova’ya, Dubai’ye, her gittiğim yerde taraftarımızla bir ortaya geldim, çaylarını içtim, heyecanlarını hasretlerini paylaştım. Şahsi olarak yaptığım ve yapmaya devam edeceğim tüm etkinliklerde kulübümüzün ve ülkemizin geleceği çocuklarımızı, gençlerimizi maksat aldım.

Şampiyonluk yolunda misyona devam edecek olan ve bayrağı devralacak olan yönetici arkadaşlarımıza tüm kalbimle muvaffakiyetler diliyorum. İdare haricinde olmanın hiç bir farkının olmadığını göstereceğim bu süreçte, üzerime düşecek olan her türlü maddi manevi nazaranvi yapmaya hazırım. Sonunda Trabzonspor’umuzun kazanacağı bu yolda emin adımlarla yürümeye, uğraş etmeye ve gerekiyorsa arbede etmeye devam!”