Trabzonspor-Konyaspor maçı kapalı gişe! Akyazı’da şölen havası…

bencede

New member
Galatasaray zaferiyle 2 maçlık birliktelik serisini bitiren, Kasımpaşa galibiyetiyle moral depolayan Trabzonspor , Üstün Lig’in 25. haftasında Konyaspor ‘u ağırlayacak. En yakın takipçisini konuk edecek olan Abdullah Avcı’nın grubu, kazanması halinde şampiyonluk yolunda dev bir adım atacak. Güçlü 90 dakikada Karadeniz takımının en büyük gücü ise taraftarı olacak, Medical Park Stadı büsbütün dolacak.

TRABZONSPOR FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

Akyazı’da şölen havası

Süper bir dönem geçiren kadrolarını yalnız bırakmayan Trabzonsporlu taraftarlar, Konyaspor maçında da tribündeki yerini alacak. 40.782’lik kapasitenin tamamını dolduracak olan, tüm biletleri şimdiden tüketen Bordo Mavi’ye gönül verenler harikulade bir takviyeyle itici güç olacak, tribünlerde pankart ve bayraklarla gösteri yapılacak; adeta şölen havası yaşanacak.

Trabzonspor-Konyaspor maçında tribünler dolacak, Medical Park Stadı’nda adeta şölen havası yaşanacak.

İç alanda 18 maçtır rakipsiz

Bu dönem ligde taraftarı önünde hiç yenilmeyen Trabzonspor, geçtiğimiz yıldan itibaren 18 maçlık iç saha serisine sahip. Bu dönemde 12 galibiyet, 6 birliktelik alan Fırtına, fire vermeden yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Kritik maç öncesinde futbolcuların yanı sıra teknik yönetici Abdullah Avcı’nın da tribünlere çağrılması bekleniyor.

Bu dönem Akyazı’da hiç kaybetmeyen Fırtına, 12 lig maçında 8 galibiyet, 4 birliktelik aldı.

Abdullah Avcı: 12. oyuncu üzere oluyorlar

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, Kasımpaşa maçının akabinde taraftarlara teşekkür etmiş, ”Taraftarımıza geçen hafta verdiğimiz iletide, bugün 40 bindi. kimi vakit oyuncuları soruyorlar, bunu hiç bir vakit söylemedim. Kadroya son ana kadar dayanak verdiğinde 12. oyuncu üzere oluyorlar. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Maç bitene kadar, sonuna kadar takviye versinler. Mühlet vakit daralıyor. Bunun memnunluğunu daima birlikte yaşayacağız.” sözlerini kullanmıştı.