Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu’ndan 1 milyar TL’lik davet

bencede

New member
Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu dün gece yaptığı açıklamayla şampiyonluk anısına stat önünde bir anıt yaptırmaya karar verdiklerini belirtti. İdare olarak, şampiyonluğun kalıcı bir anısı olması ismine bu biçimde bir karar aldıklarını belirten Ağaoğlu, kupa anıtını taraftarın takviyesiyle inşa edeceklerini söylemiş oldu. Ağaoğlu, “Anıtta kendi isminin yahut şirketinin isminin yer alması şartıyla Trabzonsporumuza 1’er milyon lira verecek 1000 Trabzonspor sevdalısı arıyoruz” dedi. Hedeflenen sayıya ulaşıldığında Bordo-Mavili Kulüp 1 milyar TL gelir elde etmiş olacak.

Sosyal medyadan duyurdu

Konuyla ilgili olarak kulübün Toplumsal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, “Geçtiğimiz günlerde idare şurası olarak, yıllar daha sonra gelen bu kutlu günün; sekizinci şampiyonluğumuzun kalıcı bir anısı olması ismine, stadyumumuzun önüne bir anıt yaptırmaya karar verdik. Sekizinci şampiyonluğumuzu simgeleyen bu kupa anıtını sizlerin dayanağıyla inşa edeceğiz. Bizler bu şampiyonluk anıtının, yalnızca sembolik olarak değil, maddi olarak da Trabzonsporumuzu güçlendirmesini hedefliyoruz. O denli ki kulübümüzün önümüzdeki senelerda da sportif muvaffakiyetini sürdürebilmesi için ekonomik olarak yeni imkanlar yaratmak zorundayız.”

‘Her bayram şölen havası’

“Bu hedefle siz Trabzonspor sevdalılarına sesleniyorum: Anıtta kendi isminin yahut şirketinin isminin yer alması şartıyla Trabzonsporumuza 1’er milyon lira verecek 1000 Trabzonspor sevdalısı arıyoruz. Kulübüne daha fazla katkı sağlamak isteyen Bordo-Mavi sevdalıları anıtta birden çok isim hakkı satın alabilirler. İnanıyorum ki Trabzonspor sevgisini bundan daha sonra her bayram, bir şölen havasında yaşayacağız. Sizlerle bir arada sekizinci kupayı anıtsal olarak bir daha inşa ederken, öteki kupalara giden finansal altyapıyı da sağlamlaştıracağız. Hepinizi hürmetle selamlıyor, sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.